Accident cu victime multiple la Valea Mare

608
Patru bărbaţi au ajuns la SJU Slatina în urma unui accident rutier

Patru bărbaţi au ajuns astăzi la spital după ce autoturismul în care se aflau s-a ciocnit de un autocamion. Accidentul s-a petrecut în această dimineaţă, pe DN 574, pe raza comunei Valea Mare.

Pentru a acorda primul ajutor victimelor, la faţa locului s-au deplasat mai mult eechipaje ale SJA Slatina ş un echipaj SURD precum şi o autospecială complexă de intervenţie.
Pe scaunul din dreapta faţă al autoturismului a fost găsită o victimă încarcerată. Pentru extragerea ei, pompierii au fost obşigaţi să îndepărteze mai multe elemente ale autoturismului.Victima politraumatizată, în vârstă de 52 ani, din Scorniceşti, a fost preluată de echipajul SJA şi transportată la SJU Slatina pentru îngrijiri medicale”, a afirmat Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt ISU Olt.

El a precizat că la UPU a SJU Slatina au fost transportate şi celelalte trei victime ale acestui accident: un bărbat de 38 ani, din Cungrea, doi bărbaţi de 44 ani şi, respective, 48 ani, ambii din Scorniceşti. Cu toţii au fost găsiţi conştienţi, cu diverse traumatisme cranio-cerebrale sau de membre.