Patru campanii de oferte balneare pentru vacanţe de sănătate sau refacere

407

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism lansează de vineri patru pachete cu oferte speciale pentru iarnă, cu tarife atractive, pentru persoanele care doresc o vacanţă de sănătate sau de refacere. Campaniile cuprind oferte în staţiuni la munte sau mare, biletele putând fi achiziţionate de la agenţiile de turism membre ANAT.

15 ianuarie- 31 martie 2016 este perioada în care ANAT face patru oferte speciale de pachete balneare persoanelor care doresc să petreacă o mică vacanţă la munte sau la mare, să-şi trateze anumite afecţiuni prin proceduri sau, de ce nu, să se răsfeţe la piscină, saună, sală de sport, cu masaj sau şedinţe de întreţinere facială şi cosmetică. „O săptămână de refacere”, „Decada balneară”, „Hai la băi!” şi „Wellness balnear” sunt campaniile sezonului, cu pachete de vacanţă între 3- 9 nopţi şi preţuri cuprinse între 330- 830 de lei. Biletele pot fi cumpărate din Olt numai de la cele două agenţii membre ANAT- ATT Slatina şi Oltextur Slatina, cu menţiunea că la preţ se adaugă şi un comision pentru agenţii de 10%- 15%.

Locaţiile cuprinse în oferte sunt: Amara, Băile Felix, Băile Herculane, Băile Olăneşti, Băile Tuşnad, Buziaş, Covasna, Eforie Nord, Lacul Sărat, Moneasa, Pucioasa, Sângeorz Băi, Saturn, Sinaia, Slănic Moldova, Stâna de Vale, Călimăneşti, Căciulata, Vatra Dornei, Sovata.

Pachetele de servicii cuprinde o consultație medicală, la sosire, de aceea sunt necesare recomandarea medicală și adeverința de plată a asigurărilor de sănătate sau copia talonului de pensie.

– „O săptămână de refacere” oferă 6 nopți de cazare cu mic dejun, 2 proceduri/zi- tariful pentru o persoană/loc în camera dublă fiind la hotel de 2 stele 330 lei, iar la hotel de 3 stele 360 lei. Pentru 6 nopți cazare cu demipensiune, 2 proceduri/zi, tariful pentru o persoană/loc în camera dublă este la hotel 2 stele 470 lei şi 540 de lei la hotel 3 stele.
– „Decada balneară” cuprinde 10 zile în stațiune, 9 nopți cazare- pensiune completă, cu tratament de minimum 7 zile, câte 2 proceduri/zi. Tariful pentru o persoană/loc este la hotel 2 stele 710 lei, iar la un hotel de 3 stele 830 lei.
– „Hai la băi!” cuprinde 6 zile (5 nopți cazare cu pensiune completă), 2 proceduri pe zi – 5 zile de tratament. Tariful pentru o persoană/loc este la hotel 2 stele 625 lei, iar la hotel 3 stele 750 lei.
– „Wellness balnear” cuprinde o ofertă de 3 nopți de cazare- 2 zile demi-pensiune, o masă festivă, acces la piscine/saună/sală de sport, 2 proceduri tip wellness (masaj sau ședință de întreținere facială/cosmetică; serviciile sunt orientative). Tarifele maximale recomandate pentru o persoană/loc sunt la hotel 3 stele 625 lei, iar la hotel 4 stele de 650 lei.