Laurenţiu Gheorghe a pierdut lupta cu viaţa

512

Administratorul Grădişte Hill Slatina, bucătarul Laurenţiu Gheorghe a decedat în această dimineaţă, la Spitalul Clinic Craiova. El se afla în comă de joia trecută, după o căzătură pe gheaţă.

La nici 47 de ani, renumitul bucătar Laurenţiu Gheorghe a pierdut lupta cu viaţa. Slătineanul a fost găsit în noaptea de 6 spre 7 ianuarie căzut pe strada Textilistului de un sectorist. Poliţistul este cel care a sunat la 112. Bărbatul, preluat de un echipaj SMURD, a fost predat, conform purtătorului de cuvânt al ISU Olt, conştient, într-o uşoară stare de hipotermie, medicilor de la UPU a SJU Slatina. La scurt timp starea lui de sănătate s-a înrăutăţit, fiind trensferat la SJU Craiova. Bărbatul a intrat în comă, medicii dându-i puţine şanse de supravieţuire.
,,Bărbatul a suferit un traumatism cranian sever. A fost operat la scurt timp după ce a ajuns la noi iar acum se află, în stare comatoasă,stabil hmodinamic şi intubat şi ventilat mecanic. Starea lui de sănătate este gravă iar prognosticul este rezervat”, a declarat atunci Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt al SJU Craiova.
Medicii au declarat că traumatismul suferit s-ar fi putut produce în urma unei căzături pe gheaţă, în acele zile cu polei alţi 60 de pacienţi ajungând la Spitalul Judeţean cu fracturi căpătate în urma căzăturilor. Rămâne de văzut dacă poliţia va merge pe varianta loviturii la cap prin cădere sau va deschide o anchetă în acest sens.
Dumnezeu să-l odihnească!