Carmen Iohannis, acuzaţie dură din partea unei românce din Marea Britanie

175

După ce preşedintele Klaus Iohannis a fost luat la rost de un român situat în Florida, pentru felul în care işi neglijează responsabilităţile si nu îşi ţine promisiunile, acum a venit rândul şi Primei Doamne să fie criticată pentru lipsa ei de interes asupra poziţiei pe care o ocupă.

O româncă stabilită în Marea Britanie o acuză pe Carmen Iohannis că nu e interesată de nimic altceva în afara propriei persoane, în loc să se ocupe de acte caritabile, o activitate tipică pentru o soţie de preşedinte.

„Mult stimata D-na Iohannis

Ce ar fi stimată d-na să vă opriţi puţin din shopping, vizite în străinătate, şi să mergeţi în vizită prin orfelinatele patriei, unde copiii sunt legaţi cu sfoară, ţinuţi legaţi, nemâncaţi în soare.

Să vă uitaţi puţin pe străzi, la copiii şi bătrânii României lăsaţi cu mâna întinsă la mila trecătorilor, prea săraci ca să mai poată da şi altora.

Mult stimată doamnă, nu aţi văzut şi dvs. că soţiile de preşedinţi din alte state se implică în acte de caritate, să aveţi o activitate aici concretă.

De când am auzit despre copiii legaţi cu sfoară, nu mai am linişte, mă simt vinovată pentru aceste lucruri.

Lucrez în NHS , Marea Britanie, tocmai cu persoane cu disabilities, şi dacă ridic vocea la cineva , ridic degetul că să fiu mai fermă în exprimare sau mă uit urât la un client, în Marea Britanie înseamnă abuz emoţional, iar pentru asta mă îmbogăţesc cu cazier, în vecii vecilor nu mai am dreptul de muncă în UK.

În România anilor 2015, copiii sunt legaţi cu sfoară, abuzaţi în orfelinate, poate aveţi dumneavoastră milă de ei”, i-a transmis românca lui Carmen Iohannis printr-un mesaj postat pe facebook.