Tânără de 36 de ani, înecată în Olt

608

Pompierii au intervenit astăzi, în jurul prânzului, în zona Plaja Olt din Slatina, după ce două persoane au anunțat la 112 că o femeie este în apele Oltului și strigă după ajutor. Pompierii au scos la mal, din păcate, un cadavru.

Un șofer și un agent de pază aflați astăzi, aproape de orele prânzului, în zona Podului Olt au alertat salvatorii, anunțând că o femie este în apele râului și strigă după ajutor. Deși salavatorii au ajuns destul de repede la fața locului, din apă au scos doar cadavrul femeii de 36 de ani, din Slatina, identificată după actul de identitate găsit în geantă. Pompierii au intervenit cu un autocamion, o barcă pneumatică și un echipaj SMURD. Cadavrul se afla la aproximativ 200 de metri de mal, militarii intervenind cu barca pneumatică și accesoriile din dotare pentru aducerea la mal a trupului neînsuflețit.
Criminaliștii au ajuns și ei la fața locului, începând cercetările pentru a se stabili în ce împrejurări s-a produs tragedia, din primele concluzii nefiind suspiciuni de comitere a unei infracțiuni cu violență.