Bătrânul agresat la psihiatrie, tranferat la terapie intensivă

307

O comisie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina s-a întrunit astăzi pentru a discuta cazul pacientului de la Secţia Psihiatrie, despre care rudele susţin că a fost bătut de cadrele medicale în salon. Reprezentanţii spitalului spun că nu exclud varianta agresiunii, dar în niciun caz nu este vorba despre cadrele medicale.

Bărbatul din comuna Mărunţei a fost adus de la Secţia Psihiatrie la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Slatina în cursul zilei de vineri. Omul avea mai multe răni de agresiune fizică, iar familia lui susţine că a fost agresat.
Bărbatul rănit se află internat la Terapie Intensivă, întrucât se află în continuare în stare de sevraj, spun reprezentanţii Spitalului Slatina.
Directorul medical al Spitalului din Slatina spune că astăzi s-a întrunit o comisie pentru a analiza cazul pacientului, iar lucrurile sunt clare. Bărbatul s-a rănit, fie după ce a căzut din pat, fie după ce a fost agresat de un coleg de salon. Poliţia a deschis o anchetă, urmând să stabilească cine l-a agresat pe pacientul internat la Psihiatrie.