Camere de oaspeţi şi acoperiş nou, la Inspectoratul Şcolar

287

Peste 373.000 de lei costă reabilitarea clădirii Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, cu fonduri de la bugetul de stat. Este vorba de două lucrări, realizate de aceeaşi firmă- Wagramer Termo 2000 SRL. Muncitorii lucrează de zor să se încadreze în termenul stabilit de 30 de zile , pe care se pare că-l vor depăşi, iar inspectorii şcolari şi ceilalţi angajaţi ai IŞJ suportă cu stoicism praful dens ce se ridică de pe holuri.

Prima lucrare, ce ar fi trebuit finalizată până mâine, cuprinde reabilitări interioare în valoare de 147.153 de lei: construirea a 5 camere de oaspeţi la parter, montare boilere, înlocuit parchet, turnare şapă autoizolantă, la etajul I s-a schimbat tocăria integral, iar la etajele I, II şi III se modernizează grupurile sanitare- înlocuire lovoare, wc-uri, baterii, rigips şi instalaţii sanitare. De asemenea, la etajul I, la indicaţiile pompierilor, s-au dat jos lambriurile şi se repară holul.
Pentru că ori de câte ori plouă apa se infiltrează prin plafon, s-a recurs la înlocuirea acoperişului, valoarea lucrării fiind de 226.092 lei. Lucrarea ar trebui finalizată pe la jumătatea lunii şi constă în schimbarea ţiglei cu tablă, schimbarea de lănteţi, căpriori, burlane şi decopertat vechiul carton.