Cei mai buni jandarmi, recompensaţi cu grade, mulţumiri şi citarea prin ordin de zi

311

Peste o sută de jandarmi olteni care s-au remarcat în îndeplinirea misiunilor au fost astăzi recompensaţi de conducere. Nouă jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean Olt au fost înaintaţi în gradul următor. Festivitatea de recompensare a fost organizată la sediul inspectoratului, noile grade fiind înmânate merituoşilor de către inspectorul şef, colonel Dorel Drejoi.
„Cu prilejul Zilei Naţionale a României, doi ofiţeri şi şapte subofiţeri, care s-au distins prin modul de executare a misiunilor, rezultate deosebite în îndeplinirea atribuţiilor şi pregătire profesională, au fost înaintaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad. Au fost înaintaţi de la gradul de maior la gradul de locotenent-colonel – 2 ofiţeri, de la gradul de plutonier major la gradul de plutonier adjutant – 5 subofiţeri şi de la gradul de plutonier la gradul de plutonier major – 2 subofiţeri”, se specifică într-un comunicat remis redacţiei.
În cadrul festivităţii, alţi 35 de ofiţeri şi 74 de subofiţeri au fost recompensaţi cu mulţumiri, felicitări şi citarea prin ordin de zi pe unitate pentru rezultatele obţinute în îndeplinirea misiunilor specifice.