A început asfaltarea străzii Ionaşcu

359

Strada Ionaşcu, una dintre cele mai circulate zone periferice ale Slatinei, este cuprinsă în ample lucrări de modernizare, valoarea reabilitării celor 1800 de metri liniari ridicându-se la 2,19 milioane lei. Primăria Slatina a anunţat astăzi demararea lucrărilor de asfaltare, venite după ce Delta ACM a efectuat, pe propria-i cheltuială, turnarea de plombe asfaltice.

IMG_20151202_105936 IMG_20151202_110147

”Plombele au fost frezate zilele trecute pentru a face loc turnării celor două straturi de covor asfaltic prevăzute pentru acest proiect.  De asemenea, în zonă s-a intervenit și pe linia canalizării pentru remedierea vechilor probleme reprezentate de tasarea solului. Firma constructoare și-a luat angajamentul de a finaliza lucrarea anul acesta, chiar dacă în contract este prevăzut ca proiectul să fie încheiat în primăvara anului viitor.”, declară Mugurel Manea, purtătorul de cuvânt al primăriei.
Şi trotuarele au intrat în reabilitare, pe o suprafaţă de peste 5300 de metri pătraţi fiind îndepărtat stratul de asfalt şi bordurile vechi.