Pompierii olteni, sponsorizări de sute de milioane de lei

175

ISU Olt a primit de la începutul anului sponsorizări importante din partea furnizorului de energie electrică. Pompierii au primitcisme, veste de salvare, diverse accesorii pentru intervenţii. Spre deosebire de unii dintre colegii lor din ţară, ei nu au primit sub formă de cadouri maşini sau bonuri de masă.

,,De la începutul anului, în cadrul unui contract de sponsorizare încheiat la nivel central, ISU Olt a primit, de la începutul anului, diverse bunuri, constând în general în accesorii pentru intervenţii, în valoare de peste 50.000 lei noi. Nu am primit sponsorizări de altă natură precumc ea de care ne-aţi întrebat”, a susţinut Alin Băsăsceanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Premierul Daniel Cioloş a anunţat că ISU se va afla printre instituţiile a căror reformare va fi demarată imediat. El nu şi-a ascuns nemulţumirea faţă de nodul în care s-a intervenit în câteva situaţii speciale printre care şi la incendiul de la Colectiv. În plus, premierul s-a arătat indignat de…sponsorizările primite de ISU. El i-a cerut noului ministru al Afacerilor Interne, Petre Tobă, să demareze o anchetă cu privire la acestea.