Arestat pentru că şi-a ucis în bătaie concubina

104

Un bărbat din Traianu a fost arestat preventive pentru 30 de zile după ce concubina sa a murit în spital. El este că i-a acuzat femeii o bătaie cruntă, leziunile produse de lovituri fiindu-i, în cele din urmă, fatale.

Cercetările poliţiştilor şi mărturiile vecinilor au scos la iveală faptul că femeia fusese lovită de cel cu care trăia nu doar cu pumnii ci şi cu un corp dur. Totul s-ar fi petrecut în urma uneui conflic.Scandalul în urma căreia bărbatul i-a aplicat concubinei loviturile care i-au cauzat moartea a avut loc în urmă cu aproape două săptămâni. Femeia a decedat zilele trecute în spital.

Medicii legişti au stabilit, în urma efectuării necropsiei, că ,,moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat unui hematom extradural, consecinţa unui politraumatism cu fractură de boltă craniană”. Leziunile traumatice s-au putut produce, susţin legiştii, prin lovire cu corp dur şi corp dur alungit. În plus, între leziunile traumatice şi deces există legătură de cauzalitate directă, necondiţionată, mai susţin medicii care aau realizat necropsia în raportul înaintat oamenilor legii.

Dacă va fi găsit vinovat de judecători, bărbatul riscă să stea după gratii mai mult de un deceniu.