Marius Bălaşa, candidat şi nu prea

369

Copreşedintele PNL Olt, deputatul Gigel Ştirbu, a declarat azi, în cadrul unei conferinţe de presă, că Marius Bălaşa nu este, deocamdată, candidatul partidului la funcţia de primar al Slatinei la alegerile din vara viitoare. Motivul ţine de nevalidarea sa de către forul central de conducere al partidului, conform prevederilor statutare.

,,Domnul Bălaşa este, deocamdată, propunerea noastră de candidat la primărie. Validarea sa nu a avut loc pentru că se va face o şedinţă la centru în care se vor valida toate propunerile, pe judeţe. Aceaasta va avea loc, cel mai probabil, după data de 1 Decembrie”, a declarat copreşedintele PNL Olt, Gigel Ştirbu.

El a recunoscut, cu ceva timp în urmă, că Marius Bălaşa, consilier în cadrul Ministerului Educaţiei, a ocupat prima poziţie în sondajul realizat la solicitarea conducerii PNL Olt dar şi că au existat ceva contestaţii ale modului în care s-a realizat acesta.

La vremea respectivă, copreşedinţii PNL Olt luau în consideraţie chiar repetarea sondajului, dacă cei patru campetitori în lupta internă acceptă acest lucru.
Pentru fotoliul de primar al municipiului Caracal, liberalii olteni intenţionează să-l ,,arunce în luptă” pe fostul viceprimar social-democrat Ioan Mocanu.