VIDEO Polițiștii au luat pe sus un protestatar, aseară, la Caracal. Superiorii au dispus cercetări

210

Un bărbat de 62 de ani care se afla ieri-seară în Piața Victoriei din Caracal, unde un grup de aproape 40 de persoane a protestat în nota evenimentelor din Capitală, a fost imobilizat și târât de polițiști la mașină, fiind ulterior condus la sediu și amendat. Unul dintre participanți a filmat întreaga scenă, încărcând filmulețul pe You tobe. Șefii IPJ au hotărât astăzi, după vizionarea filmului, să se verifice modul de intervenție a polițiștilor.

Șase polițiști din Caracal care ieri-seară au participat la supravegherea manifestației din Piața Victoriei din Caracal sunt cercetați după ce unul dintre participanți a filmat episodul în care oamenii legii au imobilizat un bărbat de 62 de ani, l-au târât până la mașină l-au urcat cu forța în autoturism și l-au condus la sediu, unde i-au aplicat o amendă contravențională. Conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al IPJ Olt, comisarul-șef Claudia Radu, bărbatul imobilizat de polițiști ar fi fost violent verbal la adresa protestatarilor și, ulterior, și la adresa polițiștilor și a jandarmilor prezenți, motiv pentru care au procedat conform normelor de intervenție.

Superiorii polițiștilor au hotărât însă, după vizionarea filmului care circulă pe Internet cu titlul „Poliția Română lovește din nou“, să se verifice modul de intervenție.