Oltenii n-au mai depus bonuri câștigătoare la Finanțe de la extragerea din iunie

155

 

 

Deși până la acest moment au avut loc șase extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, la Administrația județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Olt s-au depus cereri doar după prima și a doua extragere.

 

Cumpărătorii care au bonuri câștigătoare la loteria bonurilor fiscale în urma extragerii din 18 octombrie mai au două săptămâni la dispoziție pentru depunerea bonurilor în original și a celorlalte documente necesare pentru  revendicarea premiilor. Bonurile pot fi însă depuse la oricare agenție fiscală, acesta fiind și motivul pentru care reprezentanții AJFP Olt nu pot preciza câți câștigători sunt din județ.  Cert este că la AJFP Olt  s-au prezentat consumatori cu bonuri fiscale câștigătoare doar în urma primelor două extrageri.

„Am avut 214 cereri în urma extragerii din 13 aprilie și alte cinci bonuri depuse după extragerea din 28 iunie. Despre cele cinci nu pot spune dacă au fost câștigătoare, pentru că s-a pus problema, în cazul în care se depășea suma alocată premiilor, să se facă o nouă extragere dintre cele depuse. Iar de atunci, cel puțin la noi, la AJFP, nu s-a mai prezentat nimeni“, a declarat purtătorul de cuvânt al AJFP, Mihaela Marinescu.

Până la acest moment au avut loc șase extrageri (13 aprilie, 28 iunie, 19 iulie, 16 august, 20 septembrie, 18 octombrie). Cei care au acasă bonuri cu datele de identificare de la ultima extragere (o valoare a bonului de 274 lei, pentru o cumpărătură realizată în 16 septembrie) pot depune bonul și copie după actul de identitate până la 18 noiembrie.