Campania electorală inaugurată cu… Moţ

350

Candidatul social-democraţilor la fotoliul de primar al Slatinei, Emil Moţ, şi-a luatt rolul în serios. În prima conferinţă de presă susţinută din noua calitate, el a ţinut să anunţe că subordonaţii politici, aleşi în Legislativul local, vor iniţia şi susţine un proiect de hotărâre prin care vor creşte categoriile de beneficiari de transport local gratuit.

Potrivit celor anunţate de pretendentul la şefia asministraţiei municipale, pe lângă pensionari şi elevi, vor mai beneficia de ,,plimbări gratuite” cu autobuzele Loctrans şi studenţii şi beneficiarii de ajutor social. Cât priveşte impactul acestor gratuităţi noi asupra bugetului, Moţ a precizat că este extrem de mic fapt ce nu va crea probleme de acoperire a lui din taxele şi impozitele localee. Cu atât mai mult cu cât, a susţinut candidatul social-democrat la Primăria Slatina, sumele care se strâng anual în visteria locală ,,cresc de la an la an”.

Întrebat de ziarişti despre recenta demisie a lui Victor Ponta din fruntea Guvernului şi implicit a membrilor Executivului, el a ţinut să-şi laude fostul şef pentru măsurile sociale luate, catalogându-l ca fiind cel mai bun prim-ministru pe care l-a avut ţara.

,,Premierul Victor Ponta şi-a asumat răspunderea pentru evenimentul tragic pentru că nu a vrut alticneva să-şi asume acest eveniment nedori”, a susţinut Moţ, refuzând să spună ,,cu subiect şi predicat” despre cine este vorba.