Oprescu: ,,Nu era momentul!“

585

Social-democraţii din teritoriu au fost bulversaţi la auzul veşti că fostul lor lider a demisionat. Acesta este şi motivul pentru care foarte mulţi au refuzat să comenteze gestul lui Victor Ponta. A făcut-o, însă, preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu.

Vestea că PSD rămâne fără premier, venită în această dimineaţă, a debusolat lumea politică. Liderii locali n-au mai răspuns la telefoane, s-au pornit şedinţe, s-au aşteptat semnale de la Bucureşti. UNPR, cu un lider huiduit ieri-seară de 30.000 oameni în Bucureşti, va mai fi sau nu la guvernare, PSD pierde guvernarea sau doar premierul, sunt încă variabile.
La puţin timp după ce premierul Victor Ponta şi-a anunţat demisia, preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, declara: „N-are nicio legătură premierul cu tragedia de la Clubul Colectiv. Poate să fie o decizie în urma mișcărilor de stradă. Cred, oricum, că e un pretext. Au existat două momente când era chiar plauzibilă o demisie, iar acele două momente au fost pierderea alegerilor prezidențiale în toamna anului trecut și momentul când a fost pus sub urmărire penală. Acum chiar nu cred că era momentul. E greu de spus care este starea de spirit în rândul membrilor, e prea curând“.