Costin Mincu, acţionarul minoritar, a postat pe Facebook, după reţinere, cu ajutorul avocatului său, un mesaj prin care îşi exprimă regretul pentru tragedia petrecută la finele lunii trecute în localul său.

„Sunt împietrit de durerea din mine şi din jurul meu. Am pierdut colegi şi prieteni dragi în noaptea care ne-a îndoliat pe toţi. Alţi se zbat la margine de viaţ, pe paturi de spitale. Sunt cu ei, cu toţi în gând în fiecare clipă de acum şi ână când voi închide ochii.
Am vrut să fac din Colectiv o poveste frumoasă, pentru că am crezut mereu în pasiunea mea cea mai mare: muzica. Povestea s-a sfârşit printr-un coşmar. O parte din mine a murit pe 30 octombrie la Colectiv. Aş vrea să pot şterge lacrimile de pe obrajii celor care i plâng pe cei care s-au dus. În schimb, nu pot decât să stau cu capul plecat în faţa judecăţii. Regret enorm tot ce s-a întâmplat”, a scris Costin Mincu.

Rândurile scrise de acesta pe pagina de Facebook este prima reacţie din partea celor consideraţi a fi principaliiv inovaţi pentru moartea a 32 de tineri şi rănirea a peste 150 în incendiul de la clubul bucureştean Colectiv, aflat în incinta unei foste fabrici.