Stănescu şi Iordache în conducerea PSD

244

Preşedintele social-democraţilor olteni, Paul Stănescu, a pierdut, după adoptarea noului Statut al PSD, funcţia de vicepreşedinte. S-a ales, în schimb, cu cea de secretar regional pentru Oltenia. În conducerea principalului partid de la putere a fost cooptat şi cel mai vechi parlamentar al judeţului: deputatul Florin Iordache, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor. El va conduce Comisiei de etică şi integritate a PSD de la nivelul de preşedinte.

Hotărârile privind atribuirea funcţiilor de ,,rang II”, din PSD au fost ,,repartizate” în ultima şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al PSD, de la finele săptămânii trecute. Cei doi vor avea dreptul la vot în cadrul Biroului Permanent Naţional.

Funcţii de secretari regionali au mai obţinut, la propunerea preşedintelui Liviu Dragnea, şi: Ionel Arsene (preşedintele PSD Neamţ, deputat de Neamţ) pentru Regiunea Nord Est, Radu Moldovan (preşedintele CJ Bistriţa) pentru Regiunea Nord Vest, Mircea Duşa(Ministrul Apărării, deputat de Harghita) pentru

Regiunea Centru, Natalia Intotero (deputat de Hunedoara, preşedinte organizaţia de femei PSD Hunedoara) pentru Regiunea Banat, Nicolae Bădălău (preşedinte PSD Giurgiu, senator de Giurgiu) pentru Regiunea Sud Muntenia, Felix Stroe (noul preşedinte PSD Constanţa) pentru Regiunea Sud Est iar Angel Tilvar (ministrul delegat pentru relaţiile cu românii de peste hotare, deputat de Vrancea) se va ocupa de Diaspora.