Salman Khan a negat logodna cu Iulia Vântur

450
Cunoscutul actor Indian Salman Khan a declarat pentru presa indiană că zvonurile apărute în mass-media privind logodna sa cu frumoasa româncă Iulia Vântur sunt nefondate.

„Se scriu o mulţime de lucruri despre mine care nu sunt adevărate. Am citit şi eu ceea ce s-a scris despre logodna mea şi tot ceea ce pot spune este că sunt indiferent față de toate aceste zvonuri. Lucrurile mici nu mă deranjează deloc, dar îi deranjează pe părinții mei. Și, în acest caz, mă deranjează şi pe mine”, a declarat Salman Khan pentru Mumbai Mirror. Acesta a susţinut că zvonurile privind această relaţii îi deranjează pe părinţii lui.
Presa internaţională a scris despre Iulia Vântur şi Salman Khan că ar avea o relaţie încă din 2013. Zvonurile privind o relaţie dintre cei doi au fost alimentate şi de numeroasele participări ,,în doi” la diferite evenimente. Unul dintre evenimentele la care actorul Indian a fost însoţit de Iulia a fost chiar nunta sorei lui Salman Khan, Arpitei. Acolo, românca a fost prezentată drept iubita sa.