Cei mai buni înotători, premiaţi de Primăria Slatina

170

Primăria Slatina a dat startul înscrierii la cea de-a doua ediţie a „Cupei Slatinei la Înot”. Consilierii locali au aprobat în şedinţa de ieri regulamentul de desfăşurare a competiţiei, alocând totodată suma de 5.000 de lei în vederea organizării evenimentului. Competiţia se va desfăşura pe data de 28 noiembrie şi este destinată copiilor cu vârste cuprinse între 8- 17 ani. Întrecerea se va realiza pe cinci culoare, de 25 de metri lungime, la Bazinul Didactic de Înot de pe strada Crişan. Probele din cadrul concursului vor fi: înot liber – 25 metri, bras – 25 metri, spate – 25 metri, liber – 50 metri.
Preşedintele brigăzii de arbitri este Victor Gornoavă, antrenor la bazinul didactic slătinean. Stabilirea clasamentului se va face după timpii de sosire, pe baza cronometrajului manual efectuat de cinci arbitri. Se vor întocmi clasamente individuale, primii trei clasaţi urmând să fie premiaţi cu diploma, medalii, trofee, echipamente şi accesorii sportive.
Scopul acestui concurs îl reprezintă verificarea nivelului de pregătire a sportivilor, menţinerea sănătăţii tinerilor slătineni şi formarea unor relaţii prieteneşti, precum şi promovarea înotului pe plan local.