Constantin Nedelea, preferatul scorniceştenilor

661

Sondajele de opinie comandate atât de liberali cât şi de social-democraţi îl dau pe primul loc în preferinţele electoratului pe fostul edil al oraşului de pe Plapcea, Constantin Nedelea. Cum diferenţa dintre acesta şi următorii clasaţi este importantă, principalele forţe politice au început să facă potecă la poarta fostului primar.
Chiar dacă Nedelea înclină să intre în competiţie sub sigla celor trei trandafiri, conducerea PSD Olt se află într-o situaţie dificilă în privinţa desemnării candidatului pentru Primăria Scorniceşti. Motivele sunt legate atât de procesul în care fostul primar este acuzat de fapte de corupţie, el fiind judecat sub control judiciar cât şi de faptul că mai există alţi doi posibili candidaţi cu şanse reale- actualul viceprimar cu atribuţii de primar- Ion Prioteasa şi noul şef al organizaţiei locale a partidului- Florin Traşcă.
Inginer de profesie, Nedelea a condus orasul Scorniceşti timp de două mandate 2004-2012, ca reprezentant al PNL Ca reprezentant al social-democraţilor, el a pierdut fotoliul de primar după ultimul scrutin local în favoarea lui Cătălin Davidescu, la doar câteva voturi.