PSD-iştii olteni au nevoie de… Rudotel

138

Cam asta este concluzia la care a ajuns prim-vicepreşedintele UNPR Olt, Emil Albotă, după şirul lung de atacuri la adresa sa, venite dinspre partenerii de guvernare şi proferate prin intermediul mass-media subordonată.
La ultima întâlnire cu ziariştii, preferatul slătinenilor pentru funcţia de primar, conform tuturor sondajelor, a fost întrebat cum răspunde atacurilor la care este supus de presa PSD-istă. ,,Sunt? Eu nu le simt… Probabil că am devenit imun”, a spus Albotă. Rugat să găsească o justificare cu privire la atitudinea celor pe care-i ţin la guvernare, posibilul candidat al UNPR la şefia administraţiei slătinene a pus totul pe prescripţie medicală eronată făcută de medici unora cu putere de decizie.
,,Unora li s-au prescris greşit dozele de Memo Plus şi Rudotel. Le-a dat mai mult din primul şi mai puţin din ultimul. Astfel, au devenit prea nervoşi”, a mai spus politicianul progresist. Cât despre candidatura sa la funcţia de primar al Slatinei, Albotă a spus că nu s-a luat o decizie cu privire la modul cum vor aborda scrutinul localelor, ca partid sau în cadrul unei alianţe cu PSD. Deşi nu şi-a exprimat clar poziţia, el a lăsat să se înţeleagă că ar prefera ca UNPR să-şi dovedească forţa ca partid. A făcut-o, însă, liderul tinerilor din organizaţie, Cosmin Ciorei, care a susţinut că organizaţia pe care o reprezintă preferă ca UNPR să intre singur în lupta electorală.