Elena, a opta minune a Caracalului

129

Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, este de departe vedetele de top care nu iubeşte prea mult imaginea reflectată de camerele de luat vederi din studiouri. Preferă scena şi concertele live. Asta pentru că tenul ei nu este unul normal. Presărată cu multe coşuri, faţa solistei parcă este ,,prinsă de vărsat”. Şi situaţia se menţine char şi după foarte multe tratamente făcute atât în ţară cât şi în afara ei. Acestea au reuşit doar să mai atenueze umflăturile nedorite. Cu un machiaj profesionis, Elena reuşeşte să ascundă urmele, a ceea ce consideră a fi cea mai mare suferinţă a ei, de ochii publicului care o adoră şi o admiră.

 

Şi tenul plin de acneei nu reprezintă singura problemă a artistei. Elena Ionescu are un tic pe care apropiaţii il cunosc şi de care vor să o ajute să scape. Ticul solistei este unul dureros şi se manifestă ori de câte ori emoţiile se fac simţite. Atunci Elena îşi mulcă buzele aşa de tare încât îi dă sângele. Practic ea îşi mănâncă buzele în continuu până ce se umple de sânge pe faţă.

Într-o emisiune tv, tânăra a recunoscut acest tic.

,,Am un tic pentru care colegii mei se iau de mine de fiecare data. Imi mănânc buzele. Când mi se pălesc şi uit să dau cu strugurel, mănânc din ele până îmi dă sângele”, a susţinut ea.

Elena Ionescu este însă bucuroasă că munca sa la sală a făcut-o să aibă un trup de invidiat. Ea susţine că a conştientizat faptul că niciun regim alimentar , dacă nu e combinat cu multă mişcare, nu va da niciodată rezultatele aşteptate.

,,Da! Am sânii mici, am probleme cu tenul şi sunt destul de departe de o siluetă anorexică. Acest lucru nu a împiedicat proiectul Mandinga să atingă performanţele greu de imaginat pentru mulţi artişti. Sunt mândră pentru că sunt Om şi num ă ruşinez să recunosc acest lucru”, a susţinut caracaleanca de la Mandinga.

Elena Ionescu a devenit solista trupei Mandinga în 2006, când era elevă a Colegiului ,,Ioniţa Asan” din Caracal, oraaşul ei natal.A auzit de selecţie şi a participatfiind extrem de încrezătoare în calităţile ei. Până să o înlocuiască pe Elena Gheorghe în trupa Mandinga, Elena a apărut în mai multe emisiuni musicale de televiziune precum .,Atenţie, se cântă” şi ,,Sunetul muzicii”.şi a participat la o serie de festivaluri de profil de la care s-a întors cu o serie de premii.