UNPR-iştii din Oltenia s-au reunit la Slatina

68

Săptămâna trecută, timp de două zile, la Slatina, s-a desfăşurat reuniunea zonală a UNPR pe regiunea IV Sud-Vest. La lucrările desfăşurate în inima Olteniei a luat parte şi conducerea partidului în frunte cu Gabriel Oprea.

Milionul de semnături pentru Ponta

În cadrul acestei reuniuni, mai marii UNPR au pus la punct strategia de precampanie pentru alegerile prezidenţiale. Susţinerea deplină a candidaturii primului-ministru Victor Ponta la cea mai înaltă funcţie în stat, fiind exprimată public, la final, în cadrul unei conferinţe de presă de către preşedintele partidului Gabriel Oprea, dar şi de alţi lideri ai progresiştilor. Potrivit acestora, UNPR şi-a propus să strângă peste un milion de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Victor Ponta, ca dovadă a convingerii membrilor şi simpatizanţilor Uniunii că România are nevoie de un preşedinte de centru-stânga.

UNPR, partener loial

La întâlnirea cu ziariştii Gabriel Oprea a reafirmat faptul că ,,UNPR este un partid solid, cu o identitate solidă care se va manifesta în continuare drept partidul interesului naţional, membru alături de PSD în Alianţa de Centru – Stânga”. Potrivit acestuia, UNPR va milita şi pe viitor pentru îndeplinirea programului de guvernare asumat în urma scrutinului parlamentar de la finele lui 2012 şi va susţine măsurile economice care au început să fie implementate pentru că vor consolida o creştere economică. ,,UNPR, prin senatorii şi deputaţii săi, dar şi prin consilierii locali şi judeţenei, va continua să fie un partener loial în guvernarea locală şi naţională, preocupat de dezvoltarea României”, a mai spus Oprea..

Multă lume bună…

Alături de preşedintele UNPR, la reuniunea zonală au participat: primarul Neculai Onţanu – secretar general, ministrul pentru relaţia cu Parlamentul Eugen Nicolicea, deputatul Valeriu Steriu – preşedintele Comisiei prezidenţiale pentru politici publice de dezvoltare a agriculturii, senatorul Ion Toma – secretar general adjunct, coordonatorul regiunii IV Sud-Vest, primarul municipiului Călăraşi-Daniel Drăgulin, deputaţii Laurenţiu Chirvăsuţă, Eugen Chebac, Mariana Nistor, Lumini?a Adam, Ioana Dumitru Aurel Niculae, Murgu Neagu, Ion Tabugan, Mario Caloianu, Dorin Petrea, Alin Bucur, senatorii Iulian Cristache, Liviu Bumbu, Ioan Purec, Constantin Popa, Haralambie Vochiţoiu şi preşedinţii organizaţiilor judeţene ale UNPR din regiunea IV Sud-Vest: Ion Toma – Olt, Gheorghe Bică – Dolj, Constantin Mazilu -Vâlcea, Gheorghe Cocină-Gorj, Alin Nicolicea – Mehedinţi, precum şi aleşi în structurile judeţene – primari şi consilieri judeţeni dar şi Mugur Mihăescu de la Vacanţa Mare.