Numărul ,,ciocoilor” din Olt a crescut: deputata blondă s-a înscris în UNPR

381

Deputatul Luminiţa Adam, aleasă în Parlament sub sigla PP-DD s-a înscris zilele trecute în partidul condus de Gabriel Oprea. Ea a fost până de curând cel mai vocal deputat de opoziţie din judeţ, folosind de nenumărate ori apelativul de ,,ciocoi” la adresa colegilor săi din PSD. Acum a intrat în rândurile lor.

Anunţul a fost făcut prin intermediul unui comunicat de presă emis de noul partid al deputatului Luminiţa Adam-UNPR. Luminiţa Adam-Pachel  fost aleasă deputat în colegiu VII din Olt-zona de sud, în urma redistribuirii voturilor obţinute în judeţ de PP-DD, partid pe care l-a reprezentat în alegerile din decembrie 2012. În document se mai precizează că fostul parlamentar PP-DD îşi va desfăşura activitatea în cadrul grupului PSD din Camera Deputaţilor.

Deputatul Luminiţa Adam, care până acum a criticat politica Guvernului Ponta şi şi-a lăudat fostul şef de la PP-DD, Dan Diaconescu, susţine că, de ceva timp, lucrurile s-au inversat şi nu se mai regăsea în ,,armata partidului poporului”. Mai nou, aceasta are aceleaşi idealuri cu cele ale colegilor de Parlament pe care i-a numit, ori de câte ori a avut ocazia, după fostul său şef pe linie politică, ,,ciocoi”.

Prin trecerea deputatei Luminiţa Adam la UNPR, partidul condus la Olt de senatorul Ion Toma, are un deputat. Nu este exclus ca numărul parlamentarilor UNPR să crească pe viitor şi cu alţi aleşi din rândul PP-DD. Deocamdată ceilalţi doi parlamentari aleşi pe lista Partidului Poporului – senatorul Teiu Păunescu şi deputatul Dumitru Niculescu nu şi-au exprimat intenţia de a părăsi partidul condus de Dan Diaconescu.