Social-democraţii din Olt vor să scape de ,,Piticul atomic”

79

La ultima întâlnire cu ziariştii, mai marii PSD Olt au recunoscut indirect ruptura dntre ei şi… ,,Piticul atomic”, chiar dacă, în urmă cu ceva timp, negau că ar fi strâns semnături pentru retragerea sprijinului politic acordat acestuia. Pentru cei care nu ştiu despre cine-i vorba, facem cuvenita precizare: Dan Şova, ministrul Transporturilor şi senator de Olt.

Oricare ar fi motivul care i-a determinat pe Stănescu şi Vâlcov să înceapă lupta cu Şova el este real. Pentru că, individul care se visează preşedinte al PSD în locul lui Şova nu merită, sub nicio formă, să-i reprezinte pe olteni în Parlament şi în Guvern. Cum să merite când în cei şase ani de când îi reprezintă nu l-au văzut decât în campanie electorală? Cum să merite când pentru tot efortul primit la alegeri de la primarii din zonă, Şova nu le răspunde acestora nici măcar la telefon? Şi întrebările ar putea fi multe dacă ţinem seama de funcţia sa de ministru.

Dacă Stănescu şi Vâlcov nu au curajul unei dispute pe faţă cu acesta, noi am mai demonstrat-o, îl avem. Abia aşteptăm să ne transmită şmecherul, care a inventat ziua cu 25 de ore (a se vedea contractele încheiate de firma sa de avocatură cu societăţile controlate de stat), că ne va da în judecată…