„Băsescu şi Ponta au batut palma pentru fraudarea alegerilor”

50

Aceasta este conclizia la care a ajuns liderul PRM Corneliu Vadim Tudor, venit în vizită electorală la  Slatina. După ce a vizitat ALRO Slatina, triibunul s-a întâlnit cu presa locală, alăturu-i fiind  Vasile Popa, singurul oltean cear putea ajunge în Parlamentul European, după alegerile de duminică. Tribunul şi- a început discursul în faţa ziariştilor oltenini cu impresiile cu care a plecat după vizita dela ALRO Slatina , spunând că, faşă de Oltchim, la noi situaţia este pozitivă şi că va face tot ce-i stă în putere pentru a-i ajuta pe oamenii care lucrează aici.

„Am vorbit cu ambasadorul României la UE şi vreau să vă spun că vo mface toate demersurile   pentru a-I ajuta pe aceşti oameni. Oricum, aici nu este ca la Oltchim, aici e o situaţie pozitivă. Din punctual meu de vedere, eu nu aş fid at economia României pe mâini străine, iar Petromul l-aş naţionaliza dacă aş ajunge la putere. Am înţeles că totuşi lumea se modernozează, că trăim într-o altă epocă şi că în unele sectoare trebuie să mai primim şi străini. Oricum, acest ciclu blestemat de 25 ani se va încheia anul acesta”, spune liderul PRM , Conreliu Vadim Tudor.

Liderul PRM nu a ezitat  să precizeze că la alegerile de duminică vom asista la o foarte mare  fraudă electorală, pusă la cale de Traian Băsescu, Victor Ponta şi serviciile secrete.

„Eu le spun românilor să meargă la vot, pentru că se pregăteşte o fraudă electorală de un milion de voturi. Traian Băsescu şi cu Victor Ponta, cu sprijinul serviciilor secrete vor frauda aceste alegeri în aşa fel incant 16 mandate să se ducă la PSD, şi 16 la aşa-zisă dreaptă. Noi eram cotaţi acum câteva zile la 15 %, acum două zile am ajuns la 2%. Mâine – poimâne ajungem la 0,2 %. Cine a ajuns din România în Parlamentul European? Numai neveste şi amante de oameni polotici. Ponta vine cu Daciana Sârbu, o femeie ştearsă, apoi mai este nevasta lui Crin Antonescu, o altă mutulică, la care se adaugă nevasta lui Rareş Mănescu, care pare un fotomodel, dar parcă e luată dintr-un film de desene animate. Ce a ajuns Parlamentul European? Cimitirul elefanţilor?”, a declarat Corneliu Vadim Tudor la Slatina, precizând şi faptul că dacă PRM nu intră în PE e numai din vina înţelegerii dintre Traian Băsescu şi Victor Ponta .