Traian Băsescu: „Votez la europarlamentare cu Partidul Mişcarea Populară!”

45

Principalul aliat al Partidului Mişcarea Populară este preşedintele tuturor românilor,Traian Băsescu. Acesta a declarat în urmă cu câteva zile, scurt, clar şi răspicat: „Votez, la europarlamentare, cu Partidul Mişcarea Populară!”

Iată că, duşmanul sistemului ticăloşit, cel care i-a dat justiţiei libertatea să cerceteze şi să condamne marii corupţi, să-i facă pe baronii locali să aibă coşmaruri şi frică de lege, alege bine: Mişcarea Populară.

Dacă eşti convins că asta vrei şi tu, că România trebuie redată românilor, pe 25 mai, votează aşa cum face Traian Băsescu: Partidul Mişcarea Populară!

Candidaţii PMP pentru alegerile europarlamentare din 25 mai 2014

Lista de candidaţi ai Partidului Mişcarea Populară este diversificată, conţinând persoane care au mai avut tangenţe cu Parlamentul European sau cu diplomaţia europeană, dar şi persoane care au fost în Guvernul României sau personalităţi din diverse domenii, care au excelat prin calităţi morale şi profesionale deosebite.

Lista candidaţilor PMP pentru alegerile din luna aceasta este deschisă de europarlamentarul CRISTIAN-DAN PREDA, născut la 26 octombrie 1966, la Bucureşti. Este, la bază, profesor de politologie şi a publicat mai multe cărţi în acest domeniu. De-a lungul timpului, acesta a deţinut funcţiile de secretar de stat pentru Francofonie, în cadrul Ministerului Afacerilor Externe şi consilier prezidenţial pentru educaţie şi cercetare. Preda a candidat pentru Parlamentul European şi pe 7 iunie 2009, a fost ales pentru un mandat de 5 ani. Pe 31 ianuarie 2014, a intrat în Partidul Mişcarea Populară, pe listă căruia va candida la alegerile europarlamentare, pentru un nou mandat.

SIEGFRIED MUREŞAN are doar 33 de ani, o cariera academică şi politică, la Berlin şi Bruxelles, şi un motto pe care l-a urmat cu stricteţe: „dacă eşti bun şi munceşti, poţi să îţi îndeplineşti obiectivele!“. Are studii economice la Bucureşti şi la Berlin, a câştigat prin concurs o bursă a Parlamentului, a făcut un stagiu în Parlamentul Germaniei, după care a devenit consilier al preşedintelui Comisiei pentru Afaceri Europene al Parlamentului Germaniei.

TEODOR BACONSCHI nu mai are nevoie de multe prezentări. Pe scurt, putem spune că acesta are 51    de ani şi este un antropolog religios, autor, diplomat, teolog şi politician cu un cuvânt solid. Acesta a fost ministru de externe al României, între 23 decembrie 2009 şi 23 ianuarie 2012.

CRISTIAN PETRESCU s-a născut la 31 martie 1971 şi a fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, în februarie 2012. De-a lungul timpului, a fost şi deputat în Parlamentul României. Este absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport – Universitatea Ecologică, însă politica a fost pasiunea sa.

DANIEL FUNERIU are 43 de ani şi dublă cetăţenie română-franceză. Este cunoscut românilor ca ministru al Educaţiei. În anul 1999, acesta a obţinut titlul de doctor în chimie la Universitatea Louis Pasteur din Strasbourg.

CARMEN MARIANA ROŞU s-a născut la 18 mai 1971 şi este director în cadrul Ministerului Fondurilor Europene, absolventă a Academiei de Studii Economice Bucureşti

RUXANDRA DRAGOMIR s-a născut la 24 octombrie 1972, în Piteşti şi este o fostă jucătoare de tenis, câştigătoare a nouă turnee de tenis la simplu. Mamă a doi copii, continuă să ia parte la turnee sportive, fostă preşedintă a Clubului Naţional de Tenis din România.

ALEXANDRU LEŞCO s-a născut la Coşerniţa, Floreşti, Republica Moldova, la 21 februarie 1955, luptător pentru integritatea teritorială a Republicii Moldova în cadrul conflictului din Transnistria. La data de 3 iulie 2007, preşedintele României, Traian Băsescu, l-a decorat la Palatul Cotroceni.

Marian Vasile, olteanul tău – europarlamentar

Şi judeţul Olt are un candidat la europarlamentare din partea Partidului Mişcarea Populară: MARIAN VASILE. Acesta este în prezent preşedintele Partidului Mişcarea Populară, organizaţia judeţeană de la Olt, de două ori ales primar al uneia dintre cele mai frumoase comune din judeţul Olt, Studina. Economist,dezvoltator pe piaţa mediului de afaceri, acolo unde companii create de el au adus bunăstare pentru sute de olteni, un om echilibrat care ştie un singur lucru: România trebuie să aibă voce în Parlamentul Europei

Numele său se alătură echipei consolidate din Partidul Mişcarea Populară, cea mai valabilă ofertă electorală pe care o primesc românii din partea tuturor celor ce au liste de candidaţi şi oferte pentru Parlamentul de la Bruxelles.

(P)