Haideţi să câştigăm împreună! Votaţi Alianţa PSD-UNPR-PC!

47

Stimaţi prieteni,

În mai puţin de o săptămână suntem chemaţi să votăm reprezentanţii României în Parlamentul European. Vreau să vă spun, în câteva cuvinte, cât de importante sunt aceste alegeri pentru ţara noastră şi cât de important este să mergeţi să votaţi Alianţa PSD-UNPR-PC.

Alegerile din acest an nu sunt doar pentru a face dreptate până la capăt, ci şi pentru schimbările până la final. După 10 ani de regim Băsescu, după 10 ani de domnie în Europa a conservatorilor, a dreptei, este timpul pentru o schimbare de direcţie.

Ca să fie mai clar, vreau să vă spun că, dacă stânga ar fi condus Europa şi România în 2010, atunci nu s-ar fi tăiat pensiile şi salariile, nu s-ar fi mărit TVA, iar în 2012 ne-am fi ales cu un alt preşedinte. Iată de ce este important să mergeţi la vot pe 25 mai. Mergeţi la vot şi votaţi stânga, pentru a vă asigura că nu se va mai repeta niciodată ce a fost între 2010 şi 2012. Un vot pentru stânga este un vot pentru schimbare, pentru normalitate şi pentru cei care trăiesc din muncă onestă.

Dragi prieteni,

Anul acesta trebuie să câştigăm împreună. Trebuie să ne regăsim pacea şi normalitatea după alegerile din mai, dar mai ales după alegerile din noiembrie. Eu sunt de profesie constructor şi ştiu că nu poţi ridica, pe timp de război, ceva durabil. E timpul să lăsăm în urmă acest război al românilor contra românilor, căci nu ne mai permitem să fim divizaţi, să ne sabotăm unii pe alţii şi să ne batem joc de această ţară. Este prea complicată situaţia la graniţele noastre ca să ne pierdem timpul în jocuri mărunte.

Dumneavoastră vreţi pacea şi garanţia unui trai mai bun. OR, acest lucru doar stânga vi-l poate aduce. Alianţa PSD-UNPR-PC. Aici, în Olt, şi peste tot în România, avem nevoie de oameni care să-şi dea mâna, să uite ce i-a dezbinat în trecut şi să privească la rezolvarea problemelor comunităţilor.

Rezultatele guvernării noastre încep să se vadă. Au crescut pensiile, au crescut salariile, preţurile s-au stabilizat, sunt mai multe locuri de muncă, investim în sisteme de alimentare cu apă, în canalizări şi în drumuri. Dar, aşa cum vă spuneam, trebuie să facem schimbare şi dreptate până la capăt.

Haideţi să zdruncinăm ideea că românii nu pot fi uniţi şi că nu pot construi împreună!

Haideţi să câştigăm împreună pe 25 mai şi 16 noiembrie!

Vă aştept la vot pentru a arăta că noi, oltenii, ştim ce vrem şi că ne asumăm responsabilitatea unor guvernanţi care să fie de-ai noştri şi pentru ai noştri!

Vă mulţumesc!

Senator Ion Toma,preşedintele UNPR Olt

(P)