DD-mobilul a ajuns şi la Olt

86

• Prin periplul său prin Moldova, Dan Diaconescu a aflat că botoşenenii vor referendum pentru a se alipi Rusiei, iar alţii de prin nordul ţării vor să emigreze prin Ungaria. Noi, oltenii, ce să facem? Ne alipim Bulgariei?

Caracaleanul Dan Diaconescu şi-a găsit timp să ajungă şi la Olt înainte de alegerile europarlamentare. Şi nu a venit singur, preşedintele PP-DD Bucureşti, Radu Orzaţă aducândul pe Dan Diaconescu cu deja celebrul „DD-mobil” cu care părintele spiritual al Partidului Poporului umblă de ceva vreme prin ţară. Alături de cei doi s-au aflat şi preşedintele PP-DD Simona Man, dar şi parlamentarii Liliana Mincă, Luminiţa Adam, Dumitru Niculescu şu Teiu Păunescu

Dan Diaconescu ne-a promis că la Olt vom avea partea de cea mai mare surpriză din ultimii 25 ani la alegerile europarlamentare, fiind convins că va lua mai multe voturi decât PSD-ul, nu numai la Olt, ci pe toată ţara. „Vom lua mai multe voturi ca PSD-ul. Dacă în 2012 la Senat am luat 1,1 milioane de voturi, acum vom ajunge la 1.450.000 voturi. Şi chiar dacă PSD ne va învinge la un vot-două-trei, cu siguranţă că vom fi cu mult înaintea PNL-ului. PP-DD este singurul partid fără trădători. Toţi trădătorii de la PP-DD s-au dus la alte partide, cei mai mulţi la PSD. După alegerile europarlamentare vor urma alegerile prezidenţiale pe care va fi greu să le pierd pentru că sunt singurul candidat din Olt şi am şi terminaţia «escu»”, a declarat Dan Diaconescu, cel care a prognozat că va lua 105.000 voturi la europarlamentare de la Olt, Gorj şi Satu Mare, ultimele două judeţe fiind cele pe care le va vizita în zile următoare.

Dan Diaconescu n-a uitat să acuze actuala putere, spunând că România este în pragul unei disperări totale. „Românii sunt disperaţi! Am fost cu DD-mobilul la Botoşani şi oamenii de acolo mi-au spus că pregătesc un referendul prin care să ceară trecerea la Rusia”, a spus Diaconescu, cel care îi consideră pe olteni un fel de evreii României. De asemenea, „reprezentantul poporului” spune că îşi doreşte ca la Olt să fie cât mai mulţi agricultori care să planteze căpşuni, iar pe aceste plantaţii să lucreze, pe 700-800 euro, spaniolii, iar italiencele să le ajute pe oltence prin gospădării, o dorinţă menită evident a fi în opoziţie cu faptul că tot mai mulţi români pleacă peste hotare pentru a munci pământurile altora.

După scurta vizită la Slatina, Dan Diaconescu şi al său DD-mobil a ajuns şi în oraşul său natal, Caracal, de unde urmează să plece într-o altă „vizită de lucru” în judeţul Gorj şi apoi Satu Mare.