Vor majoritatea voturilor

42

Social-democraţii din Olt sunt aşteptaţi să aducă la zestrea partidului la scrutinul de la europarlamentare mai mult de jumătate din voturile celor care se vor prezentă la urne.

 

,,Un scor bun pentru organizaţia Olt este unul de două cifre care începe cu 5”, a spus preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea. El a lăsat să se înţeleagă că se aşteaptă ca PSD Olt să fie pe primul loc la scrutinul de luna viitoare, dar şi la cel prezidenţial, disputa pentru prima poziţie în clasament pe care o avea cu organizaţia de la Teleorman, păstorită de Dragnea, fiind câştigată din start… datorită absenţei prelungite din teritoriu a şefului PSD.

 

Obiectivul PSD Olt a fost făcut public de Liviu Dragnea, zilele trecute la Slatina, în cadrul unei conferinţe de presă ce a urmat instalării prefectului de Olt şi a precedat întâlnirea cu activul de partid, ocazie cu care a dorit să pună la punct ultimele amănunte legate de campania electorală pentru alegerile europarlamentare, care va începe imediat după Paşte.

 

Dragnea s-a întâlnit la CJ Olt cu primarii social-democraţi şi cei care s-au declarat cu sufletul alături de acest partid, dar şi cu parlamentarii PSD. Deşi a susţinut că USD, structură politică ce mai cuprinde PC şi UNPR, va face o campanie unitară, de la ,,şedinţă” au lipsit reprezentanţii de marcă ai acestor formaţiuni politice: senatorii Mihai Niţă (PC) şi Ion Toma (UNPR).

 

Subiectul cel mai deranjant pentru liderul PSD, în cadrul conferinţei de presă,  a fost cel legat de strângerea de semnături de la aleşii PSD pentru sancţionarea ministrului Dan Şova, senator de Olt.

 

Întrebat de noi dacă absenţa totală din teritoriu a ministrului este un motiv suficient pentru a crea nemulţumire şi dacă el se duce în teritoriu deşi este ,,mai împovărat de funcţii decât Şova, Dragnea a dat-o la întors.

 

,,Nu ştiu dacă este un motiv suficient. Eu acum aflu despre această nemulţumire legată de domnul ministru Şova. O să stau de vorbă cu primarii şi o să aflu dacă există o astfel de nemulţumire”, a spus Dragnea, uitându-se spre liderul organizaţiei oltene. Stănescu a negat strângerea de semnături şi chiar faptul că ar exista nemulţumiri legate de indiferenţa lui Şova faţă de electoratul care l-a trimis în parlament şi problemele acestuia.

 

,,Vă spun clar, nu există aşa ceva”, a afirmat liderul PSD Olt.

Paul Stănescu fie nu a vrut să recunoască, fie chiar nu ştie, iar autorul acestui demers este un subaltern de al său care are un interes… Cine poate fi, oare?