PDL a continuat seria protestelor

44

Reprezentanţii fostului partid de guvernământ au continuat, şi săptămâna trecută, seria protestelor la adresa actualei puteri. După pichetarea Prefecturilor din ţară şi marşuri în reşedintele de judeţ, ,,oamenii lui Blaga” şi-au dat întâlnire în inima Ardealului.

Peste 20.000 de membrii şi susţinători PDL au protestat împotriva politicii Guvernului Ponta, pe care o consideră una distructivă pentru economia românească şi reformarea statului. La mitingul de la Cluj, intitulat „Guvernul Ponta – marea minciuna naţtională”, democraţii olteni au fost reprezentaţi de 200 de colegi, în frunte cu cea mai amare parte a liderilor judeţeni.

,,Este un miting prin care încercăm din nou să atragem atenţia populaţiei că guvernele Ponta I, Ponta II şi Ponta III au fost cele mai ineficiente, mai mincinoase şi mai contraproductive. Că USL a aruncat cu minciuni în stânga şi-n dreapta şi doar atâta timp. Singurul lucru concret pe care l-au făcut a fost să introducă noi taxe. Este, dacă vreţi, Guvernul Ponta, cel care a introdus cele mai multe taxe pe unitatea de timp”, a afirmat, la vremea respectivă, Siminica Mirea, preşedinta PDL Olt.