S-a întors acasă!

50

Alina Percea, olteanca ce şi-a scos virginitatea la vânzare…

O mai ţineţi minte pe tânăra care şi-a scos virginitatea la vânzare? Olteanca Alina Percea şi-a scos în 2009 virginitatea la mezat, şi s-a transformat din ţărăncuţa de atunci într-o tânără foarte sexy, asta probabil şi pentru că până acum a petrecut foarte mult timp prin cluburile din Italia, încercând să-şi câştige existenţa într-un fel sau altul.

 


 

Caracaleanca Alina Percea s-a transformat, în ultimii ani, dintr-o boboacă ruşinoasă într-o tânără extrem de sexy. Mai mult, a lăsat în urmă Italia şi Germania şi s-a întors acasă.

În 2009, ştirea că o româncă şi-a scos virginitatea la licitaţie pe Internet făcea înconjurul lumii. Eroina era Alina, o tânără plecată din Olt la studii în Germania. Mulţi bărbaţi s-au arătat interesaţi de oferta ei, însă până la urmă câştigător a fost desemnat un italian în vârstă de 45 de ani, care i-a oferit în schimbul unei nopţi de amor 10.500 de euro.

Între timp, viaţa ei s-a transfomat total. Aşa se face că, în loc de facultate, şi-a pus silicoane şi colagen în buze şi a ajuns să danseze într-un club de noapte în Bologna.

În urmă cu ceva timp, însă, a decis să se întoarcă în România. Mândră de faptul că locuieşte iar în ţara natală, ea şi-a postat pe un cont de socializare ultimele noutăţi din viaţa ei. În plus, Alina a pus şi multe poze provocatoare.

Cele mai multe dintre pozele postate pe internet de Alina sunt în diferite cluburi, iar din imagini putem vedea că tânăra adoră să se distreze. Imaginile o suprind pe olteancă în rochiţe scurte, care-i scot în evidenţă picioarele lungi şi formele voluptoase.

Suntem curioşi să vedem cu o să-şi câştige traiul acum aici, în România, la fel ca prin Italia şi Germani? Sau se face fată cuminte? Nu prea credem…