„Nu căutăm să racolăm de la alte partide”

161

Preşedintele PNŢCD Olt, Marian Florescu, a venit din nou în faţa mass-media locală, de data aceasta şi pentru a aduce urări de primăvară, flori şi felicitări jurnalistelor, dar şi pentru a prezenta ultimele noutăţi legate de organizaţia pe care o conduce.

marian-florescu-573
Omul de afaceri Marian Florescu vrea sa fie şi politician

Marian Florescu a precizat din nou că PNŢCD va candida pe liste separate la alegerile europarlamentare, încercând să atingă pragul de 5% sau chiar să-l depăşească. Preşedintele PNŢCD Olt a declarat că în momentul de faţă organizaţia numără peste 2.600 membri şi că există deja sedii la Slatina, Caracal, Drăgăneşti-Olt, Corabia şi Scorniceşti, dar fără să beneficieze de ajutorul primarilor.

„Avem sedii în toate oraşele, ele fiind închiriate de la persoane fizice sau juridice. Noi am depus cereri pentru acordarea de spaţii, aşa cum prevede legea, dar din păcate nu am găsit sprijin din partea autorităţilor. Sunt puţin dezamăgit de unii primari şi le solicit să respecte legea aşa cum o respectă şi pentru partidul din care domniile lor fac parte”, a precizat Marian Florescu.

În ceea ce priveşte colaborarea cu celelalte partide, preşedintele PNŢCD Olt a declarat că s-au purtat discuţii cu PDL şi PMP, dar nu s-a ajuns la un numitor comun, motiv şi pentru care creştin-democraţii vor candida separat la europarlamentare. Marian Florescu nu neagă, însă, că în viitor s-ar putea creiona nişte alianţe cu respectivele partide.

Întrebat cum vede mişcările politice de la Olt şi noul Guvern Ponta, Marian Florescu a precizat că „PNŢCD este pentru stabilitate şi nu vreau să comentez despre plecările din PNL Olt. Este problema lor şi trebuie să o rezolve singuri. Noi nu căutăm să racolăm membri de la alte partide. Din punctul meu de vedere valoarea unui partid este dată de membrii care votează. Iar misiunea şi munca mea este să reformez acest partid’’, a încheiat preşedintele Marian Florescu.

3 COMENTARII

  1. Stie cineva daca in Olt s-a constituit un comitet de initiativa pentru infiintarea organizatiei judetene si a organizatiilor municipale,orasenesti si comunale ale Partidului Reformator Liberal ? Mai multi liberali adevarati sunt interesati de aderarea la acest partid condus de un liberal adevarat,domnul Calin Popescu Tariceanu.Nu dorim functii,vrem doar sa le pastram pe cele actuale.Multumim !

  2. Stie cineva daca in Olt s-a constituit un comitet de initiativa pentru infiintarea organizatiei judetene si a organizatiilor municipale,orasenesti si comunale ale Partidului Reformator Liberal ? Mai multi liberali adevarati sunt interesati de aderarea la acest partid condus de un liberal adevarat,domnul Calin Popescu Tariceanu.Nu dorim functii,vrem doar sa le pastram pe cele actuale.Multumim !

  3. Pacat ! Domnule Florescu sunt foarte multi membri de partid din arcul guvernamental care vor sa adere la PNTcd ! Mai ganditi-va,nici nu stiti ce pierdeti !

Comments are closed.