Elena Udrea dă bine pentru PMP

51

Preşedintele PMP Olt, Marian Vasile, a lăsat să se înţeleagă, în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută zilele trecute, că venirea Elenei Udrea în partid este de bun augur. Cică după trecerea ,,blondei de la Cotroceni” în partidul prezidenţial, telefonul lui Vasile a început să ,,zbârnăie”, semn că oamenii vor să se îndrepte către noua formaţiune politică de dragul frumoasei ex-ministru.

Pe spinarea Elenei Udrea, mai marii de la PMP Olt consideră că s-ar putea obţine la europarlamentare un scor de două cifre. Chiar dacă până atunci ,,blonda de la Cotroceni” ar putea să nu primească oficial statutul de preşedinte al partidului, aşa cum se doreşte de către şeful statului, adevăratul ,,tătuc” şi al PMP, nu doar al fundaţiei care a dat numele noii formaţiuni politice.

Cât priveşte situaţia de la Olt, numărul exact al membrilor nu este cunoscut de către liderii organizaţiei pentru că ,,se modifică zilnic”. Ce se cunoaşte cu exactitate este cel al organizaţiilor care se apropie de jumătate din câte ar trebui. Dacă este să-i dăm crezare prim-vicepreşedintelui organizaţiei, Marin Bobeş, locuitorii judeţului şi-au înfrânt şi nu prea teama de a avea repercursiuni datorită înscrierii lor într-un alt partid decât cel aflat la putere. La urma urmei, a lăsat să se înţeleagă Bobeş, contează mai puţin dacă vor avea sau nu la alegerile europarlamentare organizaţii în toate localităţile pentru că vor suplini lipsa lor cu membrii puterii care dezavuează ceea ce fac la centru oamenii lui Ponta şi Antonescu.

Despre numele importante pe care PMP s-a zvonit că le-ar fi cooptat la Olt, nu este nimic concret până acum.

,,Eu mi i-aş dori în PMP pe toţi parlamentarii PPDD, dar acest lucru nu înseamnă că ei vor veni lângă noi. Discuţii am avut şi cu mulţi primari. Nu vă ascund faptul că ei sunt extrem de nemulţumiţi de ce se întâmplă, dar trebuie să-i înţelegem, le este foarte greu să părăsească partidul pe lista căruia au candidat. Mulţi dintre ei mai speră că vor obţine bani pentru a-şi duce la îndeplinire proiectele cu care au câştigat alegerile”, a declarat Marian Vasile.

Mai marii Mişcării Populare de la Olt se gândesc şi la viitorul îndepărtat. Ei o văd pe Elena Udrea printre posibilii prezidenţiabili ai partidului, alături de Emil Boc şi independentul Isărescu, pe care ar putea să-l susţină fie ca independent fie cooptându-l în partid