Fiecare cu problema lui

62

Mai multe utilaje de deszăpezire ale Primăriei Slatina au ajuns, mai zilele trecute, tocmai în îndepărtata Siberie. Şoferii spun că s-au luat cu drumul şi nici nu şi-au dat seama când trecuseră graniţele ţării.

“Eu eram pe bulevardul ce duce la Podul Olt. Ce e drept, ningea puternic şi am ţinut axul drumului. După vreo câteva ore, am coborât să mă… vorba ceea, ca tot omul, şi, ce să vezi? Ajunsesem la Tomsk. Am căutat repede pe GPS şi mi-a arătat că sunt în Siberia”, a explicat şoferul unui utilaj de deszăpezire. Pentru că tot ajunsese acolo, omul a deszăpezit câteva drumuri după care s-a întors la Slatina.

Şi din acest motiv, pentru că s-a lucrat cu mai puţine utilaje mai multe cârciumi din judeţ au fost în situaţia de a nu putea deschide uşile aproape o săptămâna. “Am încercat să acţionăm în zonele unde se află cârciumi, dar din cauza faptului că a nins în continuu nu am putut interveni, şi astfel mai multe localuri au fost prinse în nămeţi”, a declarat şeful comandamentului de iarnă.  Se pare că în mai multe cârciumi oamenii au rămas în interior, iar ţuica şi vinul s-au terminat în 2-3 zile, iar oamenii au fost nevoiţi să bea apă…