Elena Ionescu are un nou iubit

326

Caracaleanca noastră din trupa Mandinga, Elena Ionescu, trage tare la sala de fitness petru a-şi menţine trupul în perfectă stare. Cântăreaţa este conştientă că imaginea contează foarte mult pentru un artist, astfel că are grijă să fie în cea mai bună formă. Elena Ionescu, cunoscută publicului larg drept Elena de la Mandinga, are foarte mare grijă de felul în care se prezintă în public. Pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună, solista este nelipsită de la sala de sport, ori de câte ori programul foarte încărcat îi permite.  La sală, Elena nu se dă în lături de la niciun exerciţiu şi îşi lucrează fiecare grupă de muşchi la diverse aparate.

Artista face sport cu plăcere, pentru că zâmbetul nu-i lipseşte de pe chip, oricât de chinuitoare ar fi antrenamentele. Mersul la sală îi prieşte cântăreţei, care are un trup foarte frumos, cu forme extrem de atrăgătoare

 

Calvarul a luat sfârşit

Pe de altă parte, Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, a tras foarte mult din cauza problemelor cu acneea. Din fericire, tratementele la care a apelat solista au dat roade, iar faţa ei este din nou curată şi fără niciun semn. Elena a postat o fotografie pe contul de Facebook în care se vede clar că nu mai există nicio urmă de coş pe faţa ei, semn că antibioticele şi peelingulrile faciale şi-au făcut efectul. Mai mult, cântăreaţa poartă foarte puţin machiaj, spre deosebire de perioada în care se acoperea cu fond de ten din cauza problemelor. În luna noiembrie, solista povestea că duce o luptă cu acneea de luni bune, dar că e mult mai bine şi în curând va scăpa şi de urmele lăsate de coşuri.

Prezentă în matinalul Antenei Stars, cântăreaţa a fost rugată să comenteze informaţia potrivit căreia şi-ar fi rezolvat problemele cu tenul. “Nu se mai termină această telenovelă! Sunt în curs de tratare. Se pare că tratamentul dă randament. A durat câteva luni, dar esenţial este că s-a găsit o soluţie. O să fie foarte bine”, a spus Elena.

Tratamentul împotriva acneei pe care îl urmează artista este îngreunat şi din cauza profesiei pe care o are şi care îi impune numeroase apariţii scenice şi televizate, unde trebuie să arate impecabil.

“Din punct de vedere profesional, nu prea mă pot feri de acest machiaj, care ar trebui să lipsească cu desăvârşire, dar lucrurile se vor rezolva sigur în timp.

Nu e o plăcere să vorbeşti despre o problemă de sănătate pe care o poate avea oricine. Am un program extrem de încărcat, stau mereu cu machiaj pe faţă şi atunci procesul de vindecare durează. De cinci luni de zile mă lupt cu această problemă. O să fac un fel de peeling, se face sub anestezie. Acum e bine, am rămas cu nişte semne pe care le voi rezolva cât de repede”, a spus Elena la “Teo Show”.

Elena îşi amintea tot atunci şi că problemele au început pe neaşteptate, când s-a trezit într-o dimineaţă cu coşuri pe faţă. “M-am trezit cu nişte coşuri pe barbă, am zis că o fi de la machiaj. Am fost la dermatolog şi am aflat că am un stafilococ care poate fi luat de la machiaj, de pe perna unui hotel, se poate lua de pe orice”, spunea artista.

 

Adepta modestiei şi decenţei

Elena, solista de la Mandinga, reuşeşte să aibă o garderobă pe gustul ei, fără să cheltuiască o avere pe ţinute şi accesorii vestimentare. Elena de la Mandinga este adepta modestiei şi a decenţei. “Eu nu sunt cu extravaganţele. Dacă  îmi place ceva foarte mult, fie scump sau ieftin, îmi cumpăr fără să ezit sau să mă laud”, a povestit Elena pentru “Naţional”.

Artista adoră să meargă la shopping, dar nu prea are timp de asta, aşa că apelează la o prietenă atunci când vine vorba de haine şi tendinţe. “În ultima perioadă, fiind foarte prinsă cu interviurile şi concertele, am preferat să o sun pe prietena mea Iulia şi împreună să concepem rochiţe de vară, de concert, de plimbare ş.a.m.d. Aşa că atunci când pot, încerc să o iau şi pe ea cu mine la cumpărături”, a dezvăluit Elena de la Mandinga.

 

S-a despărţit de Duţă

Lumea showbizului fost luată prin surprindere de o noua despărţire. Cântăreaţa din Caracal este din nouă singură după o relaţie de cinci ani cu reporterul Marian Duţă.

“Cred că este pauza necesară după cinci ani de relaţie. Am avut şi foarte multă treabă în ultima perioadă şi dat fiind faptul că am fost foarte mult plecată de acasă, cred că acolo practic s-a întrerupt ceva. Am fost axată mult prea mult pe treabă, pe servici şi cred că am uitat un pic de relaţie.

Cred că am zis: „Măi, nu pot să le fac pe amândouă foarte bine şi atunci mă axez doar pe una”, a declarat Elena Ionescu pentru Spynews. Artista a precizat că nu ştie dacă pauza se va transforma într-o despărţire definitivă şi că timpul va decide pentru ei.

“Dacă Dumnezeu va vrea să fim în continuare împreună poate vom fi, poate nu, asta rămâne de văzut. Nu anticipez nimic. Am luat pauză de ceva timp”, a mai spus cântăreaţa.

Zvonurile arată însă altceva. Se pare că pauza luată de Elena faţă de Marian Duţă, reporterul de la Antena 1, a luat deja sfârşit. Nu pentru că s-au împăcat, ci pentru că Elena şi-a găsit deja pe altcineva. Deocamdată nu se ştie cine este misteriosul cu care Elena a fost împreună la un film şi s-a şipozat cu el, după cum se vede dintr-o poză postată pe Facebook chiar de solista de la Mandinga.