De ce s-a sinucis regele salamului Constantin Spak

908

Andreea Antonescu spune adevărul…

 

A lăsat România pentru a trăi visul american. De câţiva ani, Andreea Antonescu, pendulează, împreună cu soţul său Traian Şpak, între Los Angeles şi ţara natală şi spune că nimic nu se compară cu viaţa de dincolo de Ocean. În State, oamenii sunt relaxaţi, viaţa este mult diferită de cea din România, iar oportunităţile apar la fiecare pas. Cu toate acestea, Andreea mărturiseşte că duce dorul ţării sale.

„Eu am trăit o foarte lungă perioadă aici în România şi este destul de greu să te adaptezi undeva unde totul este absolut nou. Îmi place acolo, dar… româncă mi-s”, a spus artista la Antena Stars. Andreea Antonescu s-a măritat, iar acum locuieşte în Statele Unite ale Americii, împreună cu soţul Traian Şpak, cel a moştenit imperiul de la Potcoava, şi fetiţa ei în vârstă de doi ani, Sienna.

 

Andreea Antonescu vrea să revină în muzica autohtonă

Chiar dacă locuieşte pe tărâmul viselor, SUA, Andreea Antonescu (30 de ani) duce dorul vieţii de vedetă, pe care o avea în România. Motivul plecării din ţară este inactivitatea profesională şi afacerile soţului ei, care s-au dus în jos. Împreună cu Traian Şpak şi Sienna, fetiţa lor de doi ani, Andreea a dorit un nou început în America. Acum are planuri mari în România.

Dezamăgirea Andreei, pe care o resimţea când trăia în România, a avut, se pare, şi beneficii. Cântăreaţa şi-a dat seama că nu în SUA îşi va reclădi cariera muzicală, ci tot în ţara ei.

În urmă cu 15 ani, Andreea Antonescu forma trupa Andre, împreună cu Andreea Bălan. Cele două erau asaltate de fani şi aveau concert după concert. După destrămarea trupei, Andreea Antonescu nu a mai avut acelaşi succes.

Invitată în emisiunea “Star Matinal” Andreea Antonescu a lăsat să se înţeleagă faptul că va cânta din nou. Şi singură şi alături de vechea sa prietenă, Andreea Bălan.

”Sienna e un copil extraordinar, e perfectă. E frumoasă, e deşteaptă, totul se învârte acum în jurul ei. Îmi place America (n.n locuieşte în Los Angeles), dar îmi lipseşte România, nu m-am mutat definitiv acolo. Am luat nişte cursuri de actorie, dar nu am pretenţii s-o ajung pe Angelina Jolie.

Nu ştiu să trăiesc fără muzică. Am o relaţie foarte bună cu Andreea Bălan şi de aceea am ales să fie naşa fetiţei mele. Îmi amintesc când eram plecate în concerte şi noaptea Andreea mă trezea cu o pernă în cap pentru că nu avea somn. Am dormit cu ea mai mult decât cu oricine altcineva. O să aveţi parte de nişte surprize plăcute”, a spus Andreea Antonescu la Antena Stars

 

Andreea lămureşte motivele pentru care socrul său s-a sinucis

Andreea Antonescu lămureşte motivul pentru care socrul său, omul de afaceri Constantin Şpak, a ales să îşi pună capăt zilelor în urmă cu doi ani. Artista se arată afectată de zvonurile din presa care susţineau că nu se afla în graţiile acestuia.

Aşadar, după doi ani de linişte, artista în sfârşit spune ce l-a determinat pe socrul său să comită un asemenea gest tragic.

Artista susţine că bărbatul traversa o perioadă de depresie acută, cauzată de o operaţie la ficat ce i-a dat peste cap ritmul vieţii. Mai mult, cântăreaţa se arată afectată de informaţiile apărute în presă cum că nu ar fi fost în graţiile socrului ei.

„Gestul domnului Şpak nu a avut nici o legatură cu presupusele probleme financiare. A fost doar o depresie foarte puternică pe care dânsul a suferit-o în urma operaţiei de ficat pe care o suferise de curând.

Pur şi simplu nu a putut să treacă peste acest lucru. M-a durut foarte mult acel moment. Eram însărcinată în şapte luni şi după aceea a trebuit să stau numai în pat. După ce l-am pierdut pe tata, m-am apropiat foarte mult de domnul Şpak, tatăl lui Traian, pentru că eu nu îl mai aveam pe al meu.

Între mine şi dânsul a fost o relaţie foarte apropiată şi m-a durut când am citit prin presă că nu mă suporta sau că aveam o relaţie foarte proastă”, a declarat Andreea la WOWbiz (Kanal D).

Constantin Șpak, unul din cei mai bogaţi oameni de afaceri din Oltenia, a fost găsit fără suflare în toaleta locuinţei sale, înjunghiat în torace. Nu a lăsat niciun bilet de adio, nu au fost suspiciuni de omor, iar familia a concluzionat atunci că motivul ar fi ţinut de problemele sale de sănătate şi nu cele financiare prin care trecea.

Constantin suferea de o boală gravă şi a fost supus unui transplant de ficat. A primit ulterior informaţia că ar avea un nodul cancerigen, iar vestea l-a făcut să se izoleze aproape total de cei din jur. Abia dacă a comunicat cu familia în acea perioadă.