Sturzu şi-a adunat ,,fraţii” din Oltenia

81

Tinerii social-democraţi din Oltenia s-au întâlnit, zilele trecute, la Slatina, în cadrul ultimei reuniuni regionale după alegerea noii conducerii a TSD. În cadrul acestei reuniuni s-au stabilit priorităţile pentru anul viitor, s-au trasat liniile directoare pentru viitoarele scrutinuri electorale, iar liderii au luat contact şi cu problemele cu care se confruntă tinerii din această regiune.

 Reuniunea tinerilor PSD-işti, la care au luat parte 150 de reprezentanţi ai organizaţiilor din Olt, Dolj, Gorj, Mehedinţi şi Vâlcea, a debutat cu câteva colinde interpretate de copiii din centrele de plasament ale judeţului.

Conducerea tinerilor social-democraţi a urmărit în cadrul reuniunii de la Slatina atât aflarea problemelor cu care aceştia se confruntă, cât şi trasarea direcţiilor de acţiune pentru alegerile de anul viitor. Potrivit noului preşedinte al juniorilor social-democraţi, Mihai Sturzu, cea mai mare problemă a colegilor săi, desprinsă în urma întâlnirilor regionale la care a luat parte, o reprezintă locurile de muncă. Acesta a ţinut să menţioneze că rezolvarea acestei probleme reprezintă obiectivul său prioritar.

Sturzu a ţinut să precizeze că îmbunătăţirea situaţiei tinerilor reprezintă o obligaţie a partidului pentru că aceştia au avut o contribuţie importantă în rezultatele electorale obţinute şi se mizează în continuare pe implicarea lor în atingerea obiectivului stabilit pentru scrutinurile de anul viitor. La alegerile europarlamentare, PSD şi-a propus obţinerea a 40% din voturile românilor care merg la urne, scor care ar reprezenta aproape dublu faţă de cel obţinut de partidul clasat pe poziţia secundă.

Conducerea organizaţiei judeţene a PSD Olt a fost reprezentată la reuniunea tinerilor pentru a le transmite un mesaj clar acestora: doar cei care muncesc, sunt serioşi şi bine pregătiţi pot promova atât pe linie administrativă cât şi politică. O dovadă în acest sens a fost chiar prezenţa lui Marius Oprescu, prim-vicepreşedinte al PSD Olt, şi vicepreşedinte CJ Olt, la reuniunea foştilor săi colegi de la tineret.