„Mai bine să mor săracă, fericită şi iubită decât bogată şi singură!”

257

Mădălina Ghenea, actriţa ce a văzut lumina zilei la Curtişoara şi recunoscută acum la Hollywood, a dezvăluit că atunci când a plecat din ţară nu şi-a dorit neapărat să câştige bani.

„Ideea nu a fost să mă îmbogăţesc şi nici nu am reuşit, pot să spun asta cu mâna pe inimă. Era un moment un pic dificil acasă şi prin faptul că am început să lucrez am putut să-i ajut pe ai mei cu puţin, nu cu mult. Trăim o viaţă absolut normală, ai mei trăiesc o viaţă simplă în continuare.

Nu pot să zic că m-am îmbogăţit şi nici nu mi-am dorit asta. Cred că, poate e urât spus sau un pic macabru, dar, mai bine să mor săracă, fericită şi iubită şi să iubesc decât bogată şi singură”, a declarat vedeta pentru Adevărul, la avanpremiera comediei „Dom Hemingway”, care rulează în cinematografele româneşti din această lună.

Olteancă noastră interpreteaza rolul Paolinei, o tânără ce-i fura banii protagonistului jucat de Jude Law. La 25 de ani, mai multe filme în Italia şi o relaţie mult mediatizată cu Gerald Butler, Mădălina susţine că celebritatea încă o surprinde.

„Mi-e greu să mă numesc actriţă după numai doi ani de lucru. Vă mulţumesc pentru toată atenţia pe care mi-aţi dat-o. De foarte multe ori, mă întreb: Eu, fata din Slatina care n-avea nimic, chiar merită toată această atenţie?”, a recunoscut ea, în aplauzele vedetelor aflate premiera filmului.

Întrebată ce şi-ar dori de Crăciun, Mădălina Ghenea a răspuns că şi-ar dori să fie acasă, în Romania, dar „acest lucru nu depinde de mine”. „Crăciunul este cea mai importantă sărbătoare pentru mine şi am amintiri foarte frumoase din copilărie de aici, de acasă, pentru că aşteptam portocalele alea tot anul, dar le primeam numai de Crăciun”, a mai spus vedeta

Pe de altă parte putem spune că Mădălina Ghenea este o fată simplă, din Slatina, ajunsă în Bucureşti în urmă cu câţiva ani, cu dorinţa de a avea o carieră în modeling. Fapt care s-a şi implinit, asta datorită primului bărbat pe care l-a cunoscut, care a introdus-o în lumea mondenă.

Printre primele „joburi” ale Mădălinei se numără un pictorial pentru calendarul unei companii de leasing. Cel care a decis că Mădălina este potrivită pentru a poza în pictorial, deşi agenţia avea la dispoziţie mai multe fete, a fost Alex Buculea.

Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, ei având o relaţie de un an de zile, din momentul în care s-au cunoscut.

Deşi Alex Buculea era licenţiat în fizica mediului, domeniul său de activitate a fost total diferit. Astfel, a reuşit să devină producător general pentru organizarea de evenimente şi şi-a pus semnătura pe prezentările făcute de Catinca Roman sau Cătălin Botezatu, dar s-a ocupat ani la rândul şi de Liberty Parade.

Relaţia dintre el şi Mădălina Ghenea s-a rupt în momentul în care frumoasa olteancă a decis să plece în Italia, Alex refuzând să o însoţească. Mădălina ar fi suferit mult la acea vreme, însă succesul pe care l-a avut în Italia a ajutat-o să uite de trecutul pe care l-a avut în România. Frumoasa româncă a reuşit să cunoască foarte mulţi bărbaţi celebri, ea având relaţii cu nume grele precum fotbalistul italian Mario Borriello sau actorul Leonardo Di Caprio, şi, desigur, să nu uităm de relaţia recent încheiată cu Gerard Butler, de care s-a despărţit de curând şi pe care l-a înlocuit cu un alt actor faimos, Michael Fassbender.

După ce s-a despărţit de Mădălina Ghenea, Alex a fost căsătorit trei ani cu Simona Haraga, un manechin de talie internaţională, dar a avut o relaţie şi cu Alexandra Ivancenco, primul model român care a pozat în Playboy.

În prezent, Baculea este director de marketing la Radio România şi este unul dintre cei mai împătimiţi vânători din România.