Bachus l-a dezbrăcat pe un preot de sutană

209

Un bărbat din comuna Găvăneşti, judeţul Olt, şi-a pierdut viaţa zilele trecute, în urma unui accident rutier. Bicicleta cu care omul se deplasa spre casă a fost lovită din spate, în plin, de un autoturism condus de nimeni altul decât duhovnicul bărbatului, ale cărui reflexe nu au mai funcţionat aşa cum trebuie după ce a servit mai multe pahare cu vin înainte de a se urca la volan.

Accidentul s-a produs la ceas de seară, pe raza localităţii Baldovineşti. Din primele cercetări, victima, care se deplasa cu o bicicletă pe drumul public, a fost lovită în plin de maşina preotului Mihai Pârvu, din localitatea Găvăneşti, care le-a declarat anchetatorilor că nu a văzut-o.

Ar fi fost şi greu având în vedere faptul că, în urma testării cu etilotestul, s-a constatat că slujitorul Domnului servise câteva pahare din licoarea lui Bachus. În urma accidentului, preotul a ajuns în atenţia oamenilor legii. Pentru că… e omul lui Dumnezeu, de frica acestuia, anchetatorii din Balş, cei care au preluat cazul, au decis să-l cerceteze în stare de libertate. Poate şi pentru că, de la producerea faptei până la preluarea cazului de către aceştia, preotul se trezise din beţie.

Dacă procurorii bălşeni s-au dovedit indulgenţi cu preotul de la Găvăneşti, nu la fel au făcut-o şi superioarii lui care l-au suspedat din funcţie şi au decis ca slujbele să le ţină la parohia în cauză un alt preot.

Conducerea Episcopiei Slatinei şi Romanaţiului au aflat despre păţania ,,oii rătăcite” din Parohia Domnului, în urma solicitării de către Realitatea Oltului a unui punct de vedere cu privire la cele întâmplate. Dacă noi nu făceam acest lucru şi nu semnalam incidentul pe un post regional de televiziune, ne întrebăm dacă mai marii Episcopiei ar fi luat vreo măsură….