„Sunteţi extraordinari”

61

Elena Ionescu, solista de la Mandinga, participă la emisiunea „Dansez pentru tine”, alături de Adrian Barangă. Până în prezent, caracaleanca Elena i-a impresionat pe cei cinci juraţi ai emisiunii, împreună cu Adrian, sau Freek, cum i se mai spune, reuşind să ia prima notă de zece din cadrul celui de-al 14 sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”.  Noi sperăm cu Elena Ionescu şi Freek va reuşi să ajungă în finală şi să-şi împlinească visul. Haideţi să-i susţinem pe cei doi în demersul lor!

 

 


Din dragoste pentru această formă de artă, Freek a devenit un personaj cunoscut în lumea dansului. Nimeni nu ştie însă că Adrian a plecat din provincie şi şi-a lăsat singuri părinţii care pentru el înseamnă totul. A făcut multe sacrificii pentru a reuşi să trăiască pentru dans, din dans. Deşi se simte realizat pe plan profesional, suferinţa lui cea mai mare este că meseria nu îl lasă să petreacă mai mult timp împreună cu familia, el fiind un familist convins. 

 Zilnic în el se dă o luptă dură între a-şi urma visul şi a fi alături de părinţii săi bolnavi, bătrâni şi singuri. Visul său este acela de a-şi ajuta părinţii, care au nevoie de o viaţă mai bună şi mai liniştită, şi simte că singurul mod prin care poate face asta este dansul

De partea cealaltă, Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, mărturiseşte într-un interviu pentru ProTV Magazin că participarea la „Dansez pentru tine” este pentru ea un vis împlinit, dar efortul depus îşi spune cuvântul.

De ce participarea la „Dansez pentru tine”? Ai urmărit şi celelalte sezoane ale emisiunii?

– Cred că este visul oricărui artist să trăiască şi o experienţă ca aceasta, mai ales în cazul meu, care sunt atât de legată de muzică! Am urmărit emisiunea de la primele sezoane, mi-am dorit să particip şi, din fericire, anul acesta programul meu s-a pliat şi s-a potrivit cu cel al emisiunii, aşa că iată-mă pe ringul de dans!

Spui că ai urmărit celelalte ediţii. Care ţi s-a părut cel mai tare concurent de până acum?

– Mie mi-a placut foarte mult Jojo. Dansurile ei erau extrem de expresive, bine executate, mi-a plăcut devotamentul cu care a dansat pentru cauza lui Ionuţ, partenerul ei.

Apropo de parteneri, îţi mai aminteşti cu cine ai dansat tu prima oară?

– Prima oară am început să dansez singură prin casă. Aveam nişte coregrafii senzaţionale, iar ringul de dans era sufrageria din apartamentul părinţilor.

Care este stilul de dans de care îţi este teamă în această competiţie?

– Fiecare stil de dans îmi dă emoţii, dar acum cel mai teamă îmi este de Vogue.

Participarea la „Dansez pentru tine” presupune dăruire şi mult efort. Câte kilograme ai dat jos până acum?

– Până acum am slăbit 3 kilograme. Dar e abia începutul.

Ai şi un regim alimentar mai special acum că te antrenezi atât de mult?

– Nu, dimpotrivă, mănânc mai mult ca niciodată şi slăbesc în acelaşi timp. E dieta preferată!

– Ce părere ai despre partenerul tău de dans din această competiţie?

– Prin felul în care a luptat şi luptă să îşi împlinească visul, cred că Freek este un adevărat exemplu. Este un băiat ambiţios, talentat, plin de energie şi foate pozitiv!

Crezi ca veti castiga?

– Toţi tindem spre asta. Vrem să vedem oamenii pentru care dansăm că sunt fericiţi şi că într-adevăr am putut fi de folos. Pe zi ce trece învăţăm mişcări noi şi conştientizăm că încet, încet,  acestea se leagă şi aşa ne dăm seama că putem mai mult decât ne-am fi închipuit vreodată. Ne autodepăşim!

 

Primul zece

Caracaleanca Elena Ionescu a demonstrat că se poate mişca pe salsa la fel de bine cum cântă şi împreună cu partenerul său Freek, cei doi au reuşit să smulgă prima notă de 10 din partea Emiliei Popescu, în emisiunea de săptămâna trecută. Note foarte mari le-au dat şi ceilalţi juraţi:  Mihai Petre a considerat că dansul merită 8.5, în timp ce Beatrice Rancea, Edi Stancu şi Elwira Petre le-au acordat 9.5.

„Excepţional a fost Freek. Aţi făcut o pereche extraordinară. Bravo! Nota mea este 10!”, i-a felicitat Emilia Popescu, în timp ce Mihai Petre a remarcat că schimbarea coregrafului le-a priit celor doi: „Am făcut o schimbare foarte bună de coreografi. Elena s-a încurcat uneori la paşi. Starea de bine a ajuns şi la noi însă”.

Hai să-i susţinem şi noi în demersul lor!