Rocada liberală de la Olt a căzut bine tuturor….

66

Ceea ce se anunţa a fi o vară fierbinte în PNL Olt s-a dovedit a fi un mare fâs. Din motive care nu prezintă prea mare importanţă, în fruntea acestei organizaţii a fost făcută rocada. Locul deţinut de mulţi ani de Ioan Ciugulea a fost luat de deputatul Gigel Sorinel Ştirbu. Acesta le-a promis şefilor de la centru, cu care este coleg în parlament, că va deschide larg uşile organizaţiei şi va face să intre pe ea foarte mulţi oameni de valoare care să propăvăduiască principiile liberale. Deşi a trecut ceva timp de la schimbare, în PNL au intrat câţiva politicieni care s-au plimbat pe la mai multe formaţiuni politice, ca să-i numim elegant.

Ştirbu speră că aceste veniri îi vor aduce şi o plasare bună în planurile conducerii de la Bucureşti. Potrivt acestuia, PNL Olt ar primi pentru alegerile de anul viitor, în vederea stabilirii europarlamentarilor, un loc eligibil pe listă. Unul pe care s-ar putea regăsi mai mulţi subordonaţi pentru că pe el nu-l interesează o astfel de candidatură.

Dacă deputatul liberal ajuns în fruntea organizaţiei de la Olt în urma… unui troc, poate crede o astfel de promisiune, noi, sincer, nu. Rămâne de văzut cine are dreptate: noi sau Gigel Ştirbu.

Până atunci, nu ne rămâne decât să vă facem cunoscut faptul că rocada din fruntea PNL Olt pare să-i fi mulţumit pe cei doi şefi, fost şi actual, Ioan Ciugulea şi, respectiv, Gigel Ştirbu. Primul a ajuns şef, aşa cum şi-a dorit de mult timp, celălalt a făcut rost de mult timp liber pentru a sta mai mult cu nepoţii, mai ales acum că mai are unul, şi ceva economie la bugetul familiei.