Primarul Caracalului are probleme cu inima

134

Problemele nu i sunt cauzate de tensiune, ci de o tânără din primărie

 

O nouă minune pare să aducă municipiul Caracal în centrul atenţiei opiniei publice. Edilul s-a îndrăgostit de o tânără subordonată. Relaţia dintre Eduard Ciocăzanu şi Andreea Nica a ajuns la partenerii celor doi după ce îndrăgostiţii au făcut un scurt popas acasă la edil unde acesta avea montate camere de luat vederi (?). Imaginile filmate accidental au ajuns în posesia soţiei primarului şi de aici la soţul tinerei, care nu şi-a mai putut controla supărarea şi s-a dus să-i ceară socoteală primarului. Cine ce a făcut, ştiu cei doi bărbaţi. Cert este că incidentul l-a determinat pe Ciocăzanu să dea în vileag sentimentele lui pentru Andreea, să-şi ia lucrurile personale şi să se mute cu iubita lui. Faptul că edilul nu a ales să-şi ascundă dragostea pentru tânără subordonată, ci a optat să-şi recunoască sentimentele, a cam deranjat pe unii… pe alţii. Printre cei care i-au strigat lui Ciocăzanu că aşa ceva nu se face, ca şi cum inimii îi poţi dicta, se află şi unii superiori de partid care, culmea, fac la fel doar că nu şi-au tras iubită ci… amantă. Totul e precum zicala ,,râde ciob de oală spartă”.

Sentimentele edilului caracalean faţă de propria consilieră nu par a fi unele trecătoare. Ne-am convins de asta după ce am stat de vorbă pe acest subiect chiar cu el. Ba, mai mult… am aflat că omul are intenţii serioase şi va acţiona aşa cum îi dictează inima chiar dacă suferă pentru că aceste sentimente pentru Andreea i-au supărat fiica.

Primarul este decis să-şi unească destinul cu cea care i-a furat inima imediat ce divorţul său de Nora şi al Andreei de actualul soţ se vor pronunţa. Cât priveşte bîrfele din oraş, edilul este decis să le ignore, găsind că aşa este cel mai bine. Nu credem însă că poziţia unor şefi pe linie politică pot fi şi ele ignorate. Mai ales că deja au început să se facă tot felul de calcule cu privire la şansele partidului de a recâştiga Primăria Caracal în caz că vor reuşi să-l determine pe Ciocăzanu să renunşe la şefia administraţiei locale.