PDL îşi prezintă Guvernul din umbră şi la Slatina

73

Sondajele arată că democrat-liberalii, ca şi preşedintele Traian Băsescu, au început să crească în sondaje. Mulţi dintre analişti pun totul pe seama gafelor actualei puteri care pare să se împotmolească la primul hop care-i apare în faţă. Şi… au dreptate. Nu putem însă să nu remarcăm faptul că între cele două entităţi politice nu există o legătură de cauzalitate în ceea ce priveşte evoluţia din ultima perioadă. Dacă preşedintele adună puncte lovind în premier, şi de multe ori pe bună dreptate, nu la fel stau lucrurile când vine vorba de PDL. Fostul partid de guvernare punctează încet şi sigur prin poziţiile luate de membrii Guvernului din umbră condus de Cătălin Predoiu, dar şi prin activitatea desfăşurată de liderii democrat-liberali care, sub conducerea lui Blaga au trecut efectiv la reconstruirea acestui partid.

O dovadă este şi desfăşurarea reuniunii regionale din aceste zile de la Slatina la care şi-au anunţat participarea mulţi dintre şefii partidului în frunte cu preşedintele Vasile Blaga şi Cătălin Predoiu.

Dacă obiectivul acestei reuniuni este sau nu prezentarea membrilor Guvernului din umbră, rămâne să aflăm de la însuşi Vasile Blaga, pe care reprezentanţii organizaţiei de la Olt l-au anunţat ca şi participant la întâlnirea cu ziariştii.