Gigel a devenit şef peste liberali

76

5 aug. 2013

Deputatul Gigel Ştirbu a ajuns preşedintele PNL Olt. Nu a făcut-o în urma votului exprimat de colegii săi, ci a fost numit după ce Ioan Ciugulea a demisionat, mai de voie mai de nevoie.

La prima întâlnire cu colegii din subordine, Ştirbu le-a prezentat acestora primele sale achiziţii: Roxana Dragomir şi Gheorghe Dumitrescu, foşti social-democraţi şi PDL-işti cu patalama la mână, dar şi  Marius Bălaşa, fost şi el coleg cu cei doi sub semnul trandafirului democrat. Deputatul liberal a vrut să-l ,,fure” şi pe consilierul municipal slătinean din partea UNPR, Emil Albotă. Nu a reuşit.

După primul pas făcut pe ,,drumul întăririi” organizaţiei, Ştirbu vrea să facă şi ceva curăţenie astfel încât organizaţia să dea bine şi să ,,prindă viteză”. Ar fi început cu înlocuirea lui Ciugulea din postul de vicepreşedinte al CJ Olt doar că… nu i-a mers cu Paul Stănescu. Nu la fel stau lucrurile în cazul prefectului liberal Eugen Ionică. Acesta mai poposeşte prin prefectură atâta timp cât Guvernul Ponta va mai sta în vacanţă. Locul lui ar trebui să fie ocupat de şeful de la Garda de Mediu, Cătălin Rotea.