Cu drag, pentru mama, de la Dan Şova

194

Senatorul de Olt, Dan Şova, a cam încasat, până acum, bani frumoşi din buzunarul nostru fără a face ceva în folosul românilor. Singurul ,,proiect” pe care el şi-a pus semnătura în calitate de ministru este, susţin colegii din media centrală, documentul prin care s-a reziliat contractul cu Bechtel. Pentru ca americanii să renunţe la contract, Şova a fost dispus să bage mâna adânc în visteria ţări. Mai ales că… a dat din buzunarul nostru iar o parte din banii plătiţi americanilor sub formă de despăgubiri morale…s-au întors, sub formă de comision, în bugetul familiei sale. Cum a fost posibil acest lucru? Simplu. Firma de avocatură care i-a reprezentat pe americani la negocierile cu ministerul pe care-l conduce, a fost, pur şi simplu întâmplător, suntem… siguri, firma la care este asociată chiar mama sa vitregă, Ana Diculescu-Şova.

 Una peste alta, numele Şova a apărut de ambele părţi ale înţelegerii. Fiul a dat, mama a primit. Comision din banii daţi de fiu, în numele românilor.

La cum îl cunoaştem pe senatorul de Olt Dan Şova, nu ne-ar mira ca firma de avocatură din care face parte mama lui să fie, la fel de întâmplător, cea care va reprezenta societatea dispusă să continue lucrările la care au renunţat americanii de la Bechtel, în schimbul a 50 de miliarde de lei pentru lucrări nedecontate şi alţi vreo 36 drept despăgubiri. Să sperăm că ne înşelăm şi că nu se va întâmpla aşa pentru că ar fi prea de tot… Ne-ar jigni pe toţi prin şemcheriile sale. Şi nu-i frumos… chiar dacă gestul de a-şi răsplăti indirect mama cu ceva  ,,mărunţiş” din banii noştri este unul de apreciat.