„Am vândut castraveţi şi roşii în piaţă”

211

Mădălina Ghenea a venit de Paşte în România şi a petrecut alături de părinţii ei în comuna natală Curtişoara. A doua zi de Paşte fost prezentă în emisiunea  „Sinteza zilei”, de la Antena 3, unde a evitat să spună cum mai merge relaţia ei cu actorul Gerard Butler, deşi ziarele vuiau de ceva timp că cei doi s-ar fi despărţit. Mădălina Ghenea a mai poposit câteva ore, la taclale cu prezentatorul Mihai Gâdea, după emisiune, iar unii au tras cu urechea la acea discuţie şi au povestit care este motivul real al venirii ei în România. „A venit să plângă în braţele părinţilor, pentru că s-a despărţit de Butler. Până acum nu a mai petrecut atât de mult în România. Acum şi-a făcut de lucru pe-aici atât de mult, pentru a putea uita de Gerard”, a spus aceeaşi sursă.

Chiar dacă Madalina a fost rezervată, presa din întreaga lume vuia de ceva vreme că cei doi s-ar fi despărţit deja, iar comportamentul celebrului actor vine să întărească şi mai tare afirmaţia Mădălinei.

La trei zile după ce superba româncă a făcut declaraţia, presa de peste Ocean a dezvăluit detalii despre Gerard Butler. Jurnaliştii susţin că acesta a petrecut într-un club exclusivit din New York, alături de Jennifer Aniston, o altă frumuseţe celebră care i-a trecut prin pat în urmă cu câţiva ani.

Butler şi Aniston au flirtat toată noaptea şi s-au distrat ca în vremurile bune, susţin cei care au asistat la scenele din club, chiar dacă de faţă era şi Justin Theroux, logodnicul actriţei! Potrivit revistei americane Star, Justin s-a arătat deranjat în cele din urmă de comportamentul iubitei sale şi a urmat un scandal groaznic între cei doi.

Mai mult decât atât, programată pentru această vară, nunta lui Jennifer cu Justin pare să se fi anulat pentru că de ceva vreme nimeni nu mai vorbeşte nimic despre asta. Astfel, jurnaliştii americani cred că nu ar fi exclus ca Gerard şi Jennifer să se consoleze unul pe celălalt şi să formeze, din nou, un cuplu.

Chiar dacă de un an de zile Butler s-a cuminţit, iar meritul îi aparţine Mădălinei, actorul era recunoscut ca fiind un mare cuceritor ce are în palmares femei frumoase şi celebre.

Dintre toate relaţiile sale, cea mai mediatizată a fost însă cea cu Jennifer Aniston, care s-a încheiat undeva în 2010.

 

Relaţiile încep ţi se sfârşesc peste noapte în ziua de azi, mai ales atunci când e vorba de vedete

Frumoasa Mădălina Ghenea, venită în România cu ocazia sărbătorilor de Paşte, a dat mai multe interviuri şi cum era şi firesc, şi jurnaliştii din România au încercat să afle exclusivităţi în legătură cu relaţia pe care o are aceasta cu Gerard Butler, unul dintre cei mai râvniţi actori de la Hollywood.

Declaraţia cel puţin surprinzătoare pe care a făcut-o Mădălina a ridicat imediat semne de întrebare în legătură cu povestea de dragoste despre care s-a vorbit peste tot în lume, dintre ea şi Butler.

„Dacă această relaţie se va termina, vă cer anticipat să fiţi la fel ca înainte, să nu mă certaţi sau să nu vă supăraţi. Asta e, din păcate, trăim într-o lume în care relaţiile se consumă mai repede decât ar trebui”, a spus aceasta, oarecum împăcată cu situaţia.

 

A venit acasă să-şi adune gândurile…

Presa internaţională a speculat chiar de la începutul acestui an că cei doi nu mai formează un cuplu. Aflată de Paşte în România, Mădălina s-a chinuit să mascheze tristeţea cu un zâmbet şi să evite întrebările apropiaţilor despre o posibilă căsătorie, dar şi despre absenţa actorului de la braţul ei. „Mădălina a venit acasă ca să se adune, să-şi limpezească gândurile. Nu a exagerat cu nimic când a spus, la televizor, că are o perioadă dificilă din multe puncte de vedere. Relaţia ei cu actorul, practic, s-a terminat, se mai văd uneori. Şi nici profesional nu-i merge prea grozav“, a declarat pentru „Ring“ un apropiat al Mădălinei Ghenea.

Mădălina Ghenea (24 de ani) şi actorul scoţian Gerargd Butler (43 de ani) păreau că-şi vor oficializa relaţia într-un viitor apropiat, deşi au devenit un cuplu cu doar un an în urmă. Cei doi s-au cunoscut în prima parte a lui 2012, la filmarea unui spot publicitar. Butler a confirmat oficial relaţia în emisiunea lui Jay Leno, „The Tonight Show“, iar cei doi s-au afişat împreună la evenimente importante precum decernarea premiilor Nobel şi Petrecerea de la Oscar organizată de „Vanity Fair“.

În urmă cu câţiva ani, presa din Italia a speculat în legătură cu o aventură pe care românca a avut-o cu Eros Ramazzotti. Totodată, Mădălina Ghenea a fost surprinsă de paparazzi în ipostaze intime alături de actorul Leonardo DiCaprio.

 

„Nu sunt ţigancă! Nu am această onoare…”

Pentru rolul prostituatei, pe care Mădălina Ghenea l-a interpretat în filmul „Razzabastarda“, în presă au apărut speculaţii potrivit cărora românca ar fi ţigancă. Actriţa şi fotomodelul în vârstă de 24 de ani a dezminţit aceste afirmaţii.

„Citesc comentarii despre originile mele, precizez că nu sunt ţigancă. Nu am această onoare! Oricum toţi de pe planeta asta avem gene amestecate şi, în definitiv, toţi avem strămoşi comuni, suntem verişori îndepărtaţi. Aceste pseudo-probleme mi se par stupide şi primitive. Iubiţi-mă, urâţi-mă, asta sunt eu!“, a scris Mădălina Ghenea pe contul său de Facebook.

Speculaţiile privind etnia sa au apărut după rolul prostituatei Dorina pe care Ghenea l-a jucat în pelicula „Razzabastarda“, pentru care a fost distinsă cu premiul „Sorriso diverso Roma 2012“.

 

„Am vândut castraveţi şi roţii în piaţă”

Mădălina Ghenea a povestit la emisiunea lui Mihai Gâdea, „Sinteza Zilei“ de la Antena3, şi despre drumul pe care l-a parcurs până la celebritate. Mădălina Ghenea a povestit că, la un moment dat, a vândut castraveţi şi roşii în piaţă. Ea crede că a spune acest lucru în România este considerat ruşinos pentru mulţi: „În America se apreciază foarte mult genul acesta de poveşti“.

Actriţa afirmă că nu este un fan al cumpărăturilor, ci preferă să meargă în buticuri vintage şi să cumpere haine în stil anii ’20.

Întrebată dacă ar vrea să aibă copii cu Gerard Butler, Mădălina a declarat că îşi doreşte să îi ofere tot copilului ei, mai ales experienţă de viaţă, iar ea consideră că încă nu a învăţat destul şi preferă să se concentreze momentan pe carieră.

În legătură cu statutul de persoană publică şi faptul că este mereu în atenţia presei, modelul a spus că datorită acestui lucru a devenit mai puternică, dar şi mai vulnerabilă în acelaşi timp. Este conştientă că singurele persoane în care poate avea încredere deplină sunt familia. Totuşi, le-a mulţumit jurnaliştilor italieni şi români pentru că nu au pus-o niciodată într-o situaţie dificilă.

Mădălina a povestit în premieră şi despre agenţia de modelling din Italia la care a lucrat timp de opt ani şi cu care se află momentan în proces, pentru că un an de zile nu a fost plătită, deşi avea contracte.

„Nu-mi plac evenimentele la care merg doar ca să etalez o bijuterie sau o rochie“, mărturiseşte ea, spunând că este un om perfect normal, cu o relaţie normală. Actriţa a precizat că nu există fotografii nud cu ea, nici de când aceasta era mică.