PDL se întăreşte ,,pe spinarea” PNL

58

În linişte, democrat liberalii din Olt au făcut primii paşi pe noul drum trasat de preşedintele recent ales-Vasile Blaga. După ce organizaţia s-a curăţat într-un fel sau altul, a început să se întărească. Pentru început democrat-liberalilor de la noi li s-au alăturat vreo 10 tineri liberali. Motivul pentru care au făcut pasul spre organizaţia unui partid aflat în opoziţie ţine atât de viitorul PDL cât şi de şansa de a pune umărul la reconstrucţia acestui partid aşa cum îşi doresc.

Printre cei care au semnat adeziunea la PDL se numără şi primvicepreşedintele TNL Slatina, Mihai Ionuţ Gheorghe.

„Am decis să fac acest pas pentru că la PDL am găsit o echipă tânără, în formare, o echipă cu care consider că sunt mult mai compatibil din foarte multe puncte de vedere. La fel ca şi ceilalţi colegi ai mei care ne-am alăturat PDL consider că tinereţea acestei echipe, seriozitatea şi pofta de muncă vor fi principalele noastre avantaje în lupta cu celelalte partide”, a declarat Mihai Ionuţ Gheorghe.

Despre achiziţia făcută, preşedintele PDL Olt, Siminica Mirea, a declarat că ,,decizia celor zece liberali de a se alătura echipei noastre este o dovadă în plus a faptului că mitul creat în jurul USL începe să se destrame. Oamenii încep să vadă efectele dezastruoase ale guvernării USL, realitatea demonstrând că toate promisiunile pe care le-au făcut înainte să preia puterea nu au fost decât minciuni”.

Referitor la tinerii care au părăsit PNL, liderii liberali sau cau contrazis: nu erau 10 erau 4, dar de fapt erau 3; erau membri dar nu erau reconfirmaţi; nu deţineau funcţii dar aveau, nu activau, dar au fost ultima dată pe la sediu cu câteva luni în urmă… Observând lipsa de interes a reprezentanţilor mass-media, mai marii PNL Olt, în frunte cu preşedintele Ioan Ciugulea, au susţinut sus şi tare că plecarea acestor tineri nu slăbeşte organizaţia de tineri care alcătuiesc ,,Echipa lui Crin”.

Din informaţiile noastre, PNL Olt a mai pierdut între timp şi alţi membri ai organizaţiei de tineret, cu toţii având domiciliul pe Slatina. Vinovat de plecările din PNL Olt este noul preşedinte al democrat-liberalilor slătineni, George Ionică.