Fermierii și-au spus păsurile la Camera Deputaților. Stănescu: voi fi mereu aliatul lor

64

Președintele Comisiei pentru Agricultură a Camerei Deputaților, deputatul de Olt Alexandru Stănescu, i-a invitat ieri pe fermierii mici să participe la o conferință în cadrul căreia să-și spună părerea avizată asupra viitoarei legislații agricole.

Peste 90 de participanți din partea MADR, Federației AGRO PROPACT, CSN Meridian, Camerelor Agricole, APPR, LAPAR, ACEPOB, Clubulului Fermierilor Romani, PROAGRO, dar și o serie de fermieri mici care au dorit să fie prezenți și să își expună punctul de vedere cu privire la subiectele discutate au participat ieri la conferința intitulată „Viziunea asupra viitoarei Politici Agricole Comune și dezbateri asupra priectelor de lege privind solul și camerele agricole”. Gazdă și organizator a fost Comisia pentru Agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice împreună cu CSN Meridian și Federația Agro Propact, al cărei președinte este parlamentarul oltean Alexandru Stănescu.

„Consider că am avut o întâlnire foarte productivă, prin prisma faptului că vocea fermierilor s-a făcut din nou auzită pe aspecte extrem de importante pentru viitorul agriculturii românești precum legea solului, camerele agricole și viitoarea #PAC. La final i-am încurajat pe fermieri să se unească și să se implice din ce în ce mai mult în elaborarea politicilor publice. În ceea ce mă privește, la Comisia pentru Agricultură, veți găsi mereu un aliat dornic ca împreună să contribuim la procesul de îmbunătățire și modernizare a agriculturii.”, a trasnmis deputatul Stănescu.